Gaziantep 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

23.11.2017 - 16:01 | Son Güncellenme:

.

24 Kasım Öğretmenler Gününe Doğru

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haberin Devamı

Vali Yerlikaya, mesajında, her türlü zorluğa göğüs gererek eğitim ve öğretim yolunda milletin ve cumhuriyetin eğitim ordusunun neferleri olarak görev yapan tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı, kendilerine aileleriyle sağlık, başarı ve mutluluk diledi.

- Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin

Başkan Fatma Şahin de bu vatan toprağının her noktasında, şehir merkezlerinden, en kenar köylere kadar her karışında vazifelerini hakkıyla yerine getiren öğretmenlere özverilerinden dolayı teşekkür ederek, "Millet mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal'e başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, tüm öğretmenlerimizi eğitime ve öğrencilerine yaptıkları katkılardan dolayı en içten duygularımla tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

- GSO Başkanı Konukoğlu

Konukoğlu, Atatürk'ün millet mekteplerinin başöğretmenliğini 24 Kasım 1928'de kabul ettiğini belirterek, "Başöğretmen Atatürk'ün şahsında ebediyete intikal eden öğretmenleri rahmetle anarak, görevde olan öğretmenlerin sağlıklı ve mutlu bir ömür yaşamalarını temenni ediyorum." açıklamasında bulundu.

- Fadıloğlu

Fadıloğlu da başta başöğretmen Atatürk olmak üzere, vefat eden öğretmenleri rahmetle ve minnetle andığını kaydederek, "Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü içtenlikle kutluyor ve aile bireyleriyle birlikte, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum." ifadesini kullandı.

- GAİB Başkanı Çıkmaz

Çıkmaz, öğretmenlerin geleceğin emanet edildiği çocukları, gençleri yetiştiren, verdikleri eğitimle topluma şekil veren kutsal bir görevin fedakar temsilcileri olduğunu belirterek, "Bilgili, öz güveni yüksek, milli ve manevi değerlere bağlı bir neslin yetişmesine katkı sağlayan, başta başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere her türlü fedakarlığı gösteren irfan sahibi tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." açıklamasında bulundu.

- Tiryakioğlu

Tiryakioğlu da genç nesilleri milli ve manevi değerlerine saygılı, çağın tüm gereksinimlere uygun bilgi, beceri ve kapasitesiyle donatıp yetiştiren tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenleri rahmet ve minnetle andığını belirtti.

Haberin Devamı

- AK Parti İl Başkanı Özkeçeci

AK Parti İl Başkanı Özkeçeci de üzerinde ödenmez hakkı ve emeği bulunan öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının gününü kutlayarak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenleri rahmetle andığını kaydetti.

Yazarlar