Siyaset ‘24 saat bana yetmiyor’

‘24 saat bana yetmiyor’

02.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sosyal medyanın gündemindeki siyasetçi Mahmut Tanal, her karede yer almasını vekilliğin doğasına bağlıyor.

‘24 saat bana yetmiyor’

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ı sabah bir duruşma salonunda, öğlen bir basın açıklamasında, akşam bir halk toplantısında görmek mümkün. Bir günlük programını sorduğumuzda da, sabah 09.00’da Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde bir duruşmayı takip ettiğini, ardından avukatların başlattığı adalet nöbetine katıldığını anlatıyor. Yoldayken konuştuğumuz Tanal, Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine gittiğini, seçimin tamamlanmasının ardından da Ümraniye’deki bir imar toplantısına katılacağını söylüyor. Tanal’la günün son saatlerinde yine Çağlayan Adliyesi’nde karşılaşıyoruz. Bu kez CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik’in işlemleri için gelmiş adliyeye.

Gazeteci Kadri Gürsel ve eşi Nazire Gürsel’in cezaevi kapısında öpüştüğü fotoğraf karesinde yer almasından sonra Mahmut

‘24 saat bana yetmiyor’
Tanal’la ilgili sosyal medyada adeta bir caps yağmuru yaşandı. ‘Her yerde’ capslerine kendisinin de çok güldüğünü ve hoşuna gittiğini anlatan Tanal, “Halkımın nerede ne sorunu varsa oraya yetişip çalışacağımı taahhüt ettim. Vatandaşın bir sorununu halletmek beni mutlu ediyor. En büyük derdimiz zaman fukarası olmamız. Sorun çok ama zaman yetmiyor. 24 saat yetmiyor bana, bu nedenle Mahmut Tanalların sayısının çoğalması lazım” diyor.

‘Stres kalmıyor’

Tanal, Kadri Gürsel ve eşi Nazire Kalkan Gürsel’in öpüştüğü kareye dair de, “Tahliye kararından sonra Silivri’ye gittik. İlk merhabalaşan ben oldum. Eşini çağırdım ve ‘Kalabalıklaşmadan önce siz gelin merhabalaşın’ dedim. Sonra o sahne gerçekleşti. Cinsel istismarlara ses çıkarmayanlar eşini öptü diye Kadri Bey’i eleştiriyor. Marcel Danesi’nin ‘Öpüşmenin Tarihi Popüler Kültürün Doğuşu’ adlı kitabını herkes okumalı. Öpüşen insanlarda stres kalmıyor” yorumunu yapıyor.