Kültür Sanat 25. Akbank Caz Festivali Babylon Bomonti sahnesinde

25. Akbank Caz Festivali Babylon Bomonti sahnesinde

26.10.2015 - 10:26 | Son Güncellenme:

25. Akbank Caz Festivali kapsamında caz, swing, elektronik ve Türkçe müzik bu hafta Babylon Bomonti’den yükselecek.

25. Akbank Caz Festivali Babylon Bomonti sahnesinde

Sıra dışı İngiliz topluluk Get the Blessing, 31 Ekim Cumartesi akşamı 25. Akbank Caz Festivali’nin son Babylon Bomonti konserini gerçekleştirecek. Sahnede yüzlerini gizleyerek farklı tarzları ile dikkat çeken Portishead’den tanıdığımız Jim Baar ve Clive Deamer’ın da üyesi olduğu Get The Blessing’in ardından Midnight Sessions’da, dünyanın ilk elektro swing DJ'i Chris Tofu 25. Akbank Caz Festivali kapsamında dans severlere swing ile keyif dolu bir gece yaşatacak.

Haberin Devamı

Dinleyicilerini dingin ve melankolik bir dünyaya davet eden Iron & Wine, huzur veren melodileriyle 4 Kasım Çarşamba akşamı Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında Türkiye’de ilk defa Babylon Bomonti'de sahne alacak.

Jojo Mayer’in 90’larda New York’ta başlattığı Prohibited Beatz partileri ile bir araya gelen Jojo Mayer & The Nerve, 5 Kasım Perşembe akşamı Garanti Caz Yeşili konserleri ile elektronik ve akustiğin hareketli birlikteliğini Babylon Bomonti’ye taşıyacak.

Türk sanat müziğinin rock’la harmanlayan Gaye Su Akyol, 6 Kasım Cuma günü Babylon Bomonti sahnesinde kadife sesiyle dinleyicilere müzikal şölen sunacak. Gaye Su Akyol’un doğuyla batı müziğini sentezlediği performansın ardından Anadolu-pop’u yeniden canlandıran DJ'lerden Barış K, klasik disko, disko-folk, psyche-beat’ten oluşan setleriyle Midnight Sessions’ın konuğu olacak.

Haberin Devamı

Babylon konser biletleri biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve Babylon Bomonti Gişesi’nden satın alınabiliyor.