Gündem 25 metrelik kuyuya düştü!

25 metrelik kuyuya düştü!

27.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa’da Fatma Nur Demir, evlerinin yakınında bulunan 35 santimetre çapında ve 25 metre derinliğindeki boş sondaj kuyusuna düştü. Kurtarma ekipleri küçük kızın cansız bedenine ulaştı

25 metrelik kuyuya düştü

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, 8 yaşındaki Fatma Nur Demir önceki akşam evlerinin yakınında bulunan 35 santimetre çapında ve 25 metre derinliğindeki boş sondaj kuyusuna düştü. Küçük kızın kurtarılması için ekipler, küçük kızın düştüğü sondaj kuyusunun yanında, aynı seviyeye kadar kuyu açma çalışması başlattı. Ancak küçük kızın cesedine ulaşıldı.

Haberin Devamı

İhmal can aldı

Olay, önceki akşam saatlerinde Akçakale-Ceylanpınar karayolunun 45’inci kilometresindeki Büyüktaş Mahallesi’nde
meydana geldi. Fatma Nur Demir, oyun oynarken evlerinin yakınında bulunan, bölgedeki arazilerin sulanması amacıyla açılan boş sondaj kuyusuna düştü.

Küçük kızın sesinin duyulması üzerine olayı fark eden yakınları güvenlik birimlerini aradı. Bölgeye sevk edilen AFAD, AKUT ve itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Sondaj kuyusu dar olduğu için Fatma Nur Demir’i çıkarmak için hemen yanında ekiplerin ineceği kuyu açılmasına karar verildi. Gece başlatılan çalışmalar dün de gün boyu devam ederken, küçük kızın bulunduğu seviyeye akşam saatlerine kadar ulaşılamadı. Gece yarısına kadar süren çalışmanın ardından küçük Fatma Nur’un cansız bedenine ulaşıldı.