Gündem 26 Kasım Kanal D yayın akışı listesi!

26 Kasım Kanal D yayın akışı listesi!

26.11.2016 - 10:57 | Son Güncellenme:

26 Kasım KANAL D yayın akışında bulunan haber programları, dizi ve filmleri sizler için bir araya getirdik. 26 kasım KANAL D yayın akışında magazin programları ve sevilen bir çok dizi yer alıyor. KANAL D yayın akışının detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

26 Kasım Kanal D yayın akışı listesi

26 kasım KANAL D yayın akışı, güne 09:30'da Magazin D isimli magazin programıyla başlıyor. Asena ATALAY'ın sunuculuğunu üstlendiği program, bütün bir hafta yaşananları ve magazin dünyasındaki son gelişmeleri ele alacak.

Haberin Devamı

Saat 12:45'te ülkenin kurtuluş savaşı dönemini anlatan Vatanım Sensin dizisi yayında olacak. Başrolünde Halit Ergenç'in(Cevdet) başrolünde yer aldığı dizi 5. bölüm tekrarıyla yayında olacak. Tevfik'in planladığı hain pusudan, Cevdet Kurtulabilecek mi? cevabı saat 12:45'te.

Saat 15:45'te vazgeçilmez dizilerden bir tanesi olan Arka Sokaklar, eski bölümlerinden bir bölümü ile yayında olacak.

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Rıza baba ve ekibi İstanbul'daki suç çetelerine sokakları dar etmeye devam eden Rıza baba ve ekibi, hafta sonu keyfinize ortak olmak için ekranlarınızda olacak.

26 kasım KANAL D yayın akışında 18:45'te Kanal D Ana Haber Bülteni yayında olacak. Serdar CEBE'nin sunuculuğunu üstlendiği haber programı, her haber bülteninde gündeme bomba gibi araştırmalar yapan bir ekip olarak göze çarpıyor .

Haberin Devamı

Saat 20:00'de bir Robinson Crusoe hikayesi olan 'Mandıra Filozofu' filmi yayın olacak. Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin ve Ayda Aksel gibi usta oyuncuların yer aldığı film, dünyanın düzenine tamamen karşı çıkan Mustafa Ali, hayat hikayesini ve mezunu olduğu Felsefe bölümünün ona kattıklarını doğayla iç içe yaşayarak herkese göstermeye çalışıyor.

Kısmetse Olur saat 23:15'te yayında olacak. 290. bölümüyle yayında olacak programda, evde artık herkesi haftanı finali heyecanı sardı, bu haftanın 1.cisi kim olacak? Gamze ve Onur yakınlaşmasına Aycan'ın tepkisi ne oldu? Hepsi 290. bölümde! 2

Saat 01:15'te kaçıranlar için Mandıra Filozofu yeniden yayında olacak.