Gündem 26 Kasım Show TV yayın akışı!

26 Kasım Show TV yayın akışı!

26.11.2016 - 11:05 | Son Güncellenme:

26 Kasım SHOW yayın akışında bulunan eğlence programları, dizi ve filmleri sizler için bir araya getirdik. İçeriğimizin devamında 26 Kasım SHOW TV yayın akışına ait detaylı bilgilere sahip olabilir ve gün içerisinde SHOW TV yayın akışının ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

26 Kasım Show TV yayın akışı

26 kasım SHOW yayın akışı, güne sevilen kahkahalarla dolu eğlenceli videolarla başlıyor. En komik videolar, en komik bebeklerin ve hayvanların yer aldığı programla güne gülerek başlayabilirsiniz, kaçırmamak için saat 09:00'da ekran başında olun.

Haberin Devamı

Saat 10:00'da Cumartesi Sürprizi programıyla devam ediyor. Dopdolu içeriği ve bomba gibi haberleriyle Elif ÖZKUL'un sunumuyla canlı yayınla karşınıza çıkıyor.

Yayın akışında yer alan bir diğer program da Turgay BAŞYAYLA ile Lezzet Yolculuğu. Bu programda Anadolunun muhteşem lezzetleri ile tanışabilir, tüm anadolunun doğal güzelleriyle keyifli bir vakit geçirebilirsiniz.Turgay BAŞYAYLA'nın da türküleriyle renk kattığı program saat 13:00'te başlayacak.

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

26 kasım SHOW TV yayın akışı Gülümse Yeter dizisinin 18. bölümün tekrarıyla devam edecek. Bu bölümde evlilik programına katılan Neriman, Hasan Efendi'ye talip oluyor. Neriman'ın bu hareketi Hasan Efendi'nin onun hakkındaki düşüncelerini açıklamasına neden oluyor.

Haberin Devamı

Saat 17:15'te yayında olacak. Bu yarışma programında, Ekip üyelerinden birinin önüne gelen sözcüğü veya sözü ekip arkadaşına anlatması esasına dayanan Piramit’te 2 Klasik Piramit oyunu etabı ile 2 Ödül Üçgeni oynanıyor. Programa renk katacak yarışma koçları ise Melih Ekener ve Ece Müderrisoğlu olacak.

18:45'te Show Haber ile devam ediyor. Tecrübeli sunucu Jülide ATEŞ'in sunumuyla tarafsız ve doğru haber ve yeni haftada gündemin nabzını tutmak için haber saatinde ekranda olun.

Saatler 20:00'yi gösterdiğinde herkesi ekrana kilitleyen çok sevilen dizilerden birtanesi Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümüyle yayında olacak. 20. bölümü yayınlanacak dizide bu hafta, Mutlu sonunda Hayat'a duygularını ifade ediyor.

Saat 23:45'te Gölde Dehşet filmi tv'de ilk kez yayında olacak. Filmde Dolph Lundgren, Sara Malakul Lane ve Liliy Brooks O’briant gibi usta oyuncular yer alıyor. Filmin konusu ise; Birçok insanın köpekbalıkları tarafından öldürüldüğü Tahoe gölünde, yasadığı hayvan ticaretinden tutuklanan bir baba kızını sebep olduğu dehşetten kurtarmaya çalışıyor.