Gündem 26 Kasım Star TV yayın akışı listesi!

26 Kasım Star TV yayın akışı listesi!

26.11.2016 - 10:49 | Son Güncellenme:

26 Kasım STAR yayın akışında bulunan magazin programı, dizi ve filmleri sizler için bir araya getirdik. 26 kasım Star yayın akışında filmler, haberler ve sevilen bir çok dizi yer alıyor. Star yayın akışının detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

26 Kasım Star TV yayın akışı listesi

26 kasım Star yayın akışı, güne saat 07:00'de 81. bölüm tekrarıyla karşınızda olacak. Sevilen oyuncular Erkan PETEKKAYA ve Nurgül YEŞİLÇAY'ın başrollerini paylaştığı heyecanlı yayında olacak. Bu bölümde İlhan Şeşen de kadroya dahil oldu.

Haberin Devamı

Saat 10:00'da Star LİFE programıyla devam edecek. Zeynep Ece Akengin'in sunumuyla sıcak haberler ve magazin dünyasından son haberlerle magazin dünyasının nabzı tutuluyor. 09:45'te Seren SERENGİL ve Deniz AKKAYA'nın sunumuyla Duymayan Kalmasın yer alıyor. Magazin dünyasında herkesin konuştuğu gündemin perde arkasındaki gelişmeleri izleyenlere aktarıyor. Konuk ettiği isimlerle magazin dünyasını sarsmaya tüm dedikoduları açığa çıkarmaya devam ediyor.

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

26 kasım Star yayın akışı sevilen dizi Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin 6. bölüm tekrarıyla devam ediyor. Başrollerini Birce Akalay ve Kanbolat Görkem Arslan paylaştığı dizinin tekrarı kaçıranlar için 14:00'te yayınlanacak.

Haberin Devamı

Saat 16:30'da yepyeni dizi Cesur ve Güzel dizisi 2. bölüm tekrarıyla karşınızda olacak. Başrollerinin Kıvanç TATLITUĞ ve Tuba BÜYÜKÜSTÜN'ün paylaştığı dizi ilk bölümden herkesi ekranlara kilitlemişti. Bu bölümde Cesur'un gizemini çözmekte kararlı olan Sühan, iyi bir avcı gibi avını takip etmiş, onu köşeye sıkıştırmayı başarmıştır. İstanbul'daki evini bulup, yalanını ortaya çıkarmak için kapısını çalar.

Saat 19:00'da güvenilir, objektif ve kendine has tarzıyla Nazlı ÇELİK haberlerle karşınızda olacak. Sıcak gündemi, son dakika haberlerini, dünyadan gelişmeler ile gündemin nabzını, objektif yorumlarla takip etmek için Nazlı ÇELİK ile Star Haber'i kaçırmayın.

Saatler 20:00'yi gösterdiğinde Yüksek Sosyete dizisinin 22. bölümü olan yeni bölümüyle devam edecek. Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral gibi genç oyuncuların yer aldığı dizide bu hafta; Cansu bütün olanlara rağmen aşkını seçse de Kerem büyük bir yol ayrımındadır.

Haberlerin ardından saat 23:45'tesizleri yayınladığı her bölümünde acıklı hikayesi ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Anne dizisi 5. bölüm tekrarıyla yayında olacak . Başrollerini Vahide Perçin, Cansu DERE'nin paylaştığı dizide, çocuk oyuncu Beren Gökyıldız da dizide yer alıyor.