Aile 26 Nisan Cumartesi Kemer Golf Resort’ta Çocuklara Çifte Bayram

26 Nisan Cumartesi Kemer Golf Resort’ta Çocuklara Çifte Bayram

22.04.2014 - 10:53 | Son Güncellenme:

Kidsfest ile Çocuk Bayramı ve Kidsville açılışı bir arada!

26 Nisan Cumartesi Kemer Golf Resort’ta Çocuklara Çifte Bayram

Kemer Golf Resort Kidsville’de, 26 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek Kidsfest ile hem 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlanacak hem de Kemer Golf Resort’ün yatırımlarına yeni eklediği kapalı çocuk oyun alanı Kidsville’in açılışı yapılacak.

Haberin Devamı


Doğa içindeki 1700 m2’lik kapalı alanı ile sadece çocuklara özel bir dünya Kidsville’de, yeni nesil şişme oyuncaklar, ailelerin birlikte tadını çıkaracakları leziz yiyecek-içecek standları, eğlenceli ve sürprizlerle dolu etkinliklerin yer aldığı bir program katılımcıları bekliyor.

Ücretsiz olarak sunulacak, tüm çocukların ve ailelerin katılımına açık olan etkinliklerde Greenwood Camp işbirliği ile gerçekleşen Türkiye’nin en kapsamlı yaz okulu ile Kemer Golf Resort spor akademilerinin sunduğu spor eğitim fırsatlarının tanıtılacağı alanlarda aileler, çocukları için golf, tenis, binicilik, yüzme, basketbol ve doğa sporları gibi alanlarla ilgili bilgi sahibi olabilecek, çocuklarsa pony turları, golf aktiviteleri gibi deneme alanlarında bu sporlarla tanışmanın keyfini çıkaracaklar.

Haberin Devamı

Kemer Golf Resort, düzenlediği Kidsfest organizasyonu ile hem çocukları, hem de büyükleri 26 Nisan Cumartesi günü saat 11:00’da Kidsville’e bekliyor.

Yazarlar