Siyaset ‘3-5 aday çıksın proje konuşalım isterdim’

‘3-5 aday çıksın proje konuşalım isterdim’

17.02.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Türk Kamu-Sen Genel Merkezi’ndeki toplantıda konuştu. FETÖ’nün darbe girişimine değinen Özhaseki, “Ortak noktaları şu, bunlara para verenler aynı, örgütleyenler aynı, istihbarat bilgisi verenler aynı, istekleri de aynı. İki şey istiyorlar. Bir, bu ülkeyi bölüp, parçalayıp, küçük kalmasını istiyorlar, güçlü olmasını istemiyorlar. İkincisi de ülkenin güney sınırlarında bir terör devleti kurulsun, bu terör devleti de her zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin başına bela olsun, istedikleri bu. Bu gerçekleri gördüğümüz halde ‘Beka meselesi var’ demeyelim mi?” ifadelerini kullandı.

‘3-5 aday çıksın proje konuşalım isterdim’

Özhaseki, Ankara’yı geleceğe taşıyacak projeler belirlediklerini vurgulayarak, “İsterdim ki üç beş aday çıksın, şehir hakkında düşündüklerin söylesin, biz de düşündüklerimizi söyleyelim. Vatandaş da ‘Evet Ankara’ya bu adam hizmet eder.’ desin fakat ne yazık ki göremiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Çukurları gömdük’

Özhaseki, partisinin Keçiören ilçesindeki seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada ise “PKK’lı teröristler, Kur-an’ı Kerim’in içine bomba düzeneği kurmuşlar. Polis ve askerlerimiz yerde buldukları Kur’an-ı Kerim’i kaldırdığında bomba patlıyor. Evlatlarımızı bu şekilde şehit ettiler. Eştikleri çukurlara doldurduk ve gömdük, kapattık. Çok şükür bitti. Bir daha PKK belası çıkamayacak” dedi.