Gündem 3 Adam'da Ahmet Parlak rüzgarı esti- İzle

3 Adam'da Ahmet Parlak rüzgarı esti- İzle

14.12.2015 - 09:31 | Son Güncellenme:

İsyan şarkısı ile bir anda ekranların yeni fenomeni haline gelen Ahmet Parlak, 3 Adam programına damga vurdu. O Ses Türkiye ile yıldızı parlayan Ahmet Parlak, Halil Sezai'nin İsyan'ıyla 3 Adam'ı salladı. İşte, Mersinli Ahmet Parlak'ın Üç Adam performansı!

3 Adamda Ahmet Parlak rüzgarı esti- İzle

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un eğlenceli sunumuyla ekrana gelen Üç Adam'ın konukları arasında bu hafta Türkiye'nin yeni fenomeni Ahmet Parlak da vardı. O Ses Türkiye'in sempatik ismi Gökhan'ın kendisinden programda bahsetmesiyle bir anda Türkiye'nin en çok merak edilen ve konuşulan ismi olan Ahmet Parlak, bu kez 3 Adam'da isyan etti. O Ses Türkiye'ye katılarak kendine has üslubu ile Halil Sezai'nin İsyan şarkısını söyleyen Mersinli Ahmet Parlak, bu kez Tv 8'de ekrana gelen 3 Adam'a damga vurdu. İlk kez canlı yayın performansıyla sevenlerinin karşısına çıkan Ahmet Parlak yine herkesi kendine hayran bırakmayı başardı.

Geçenlerde verdiği bir röportajda O Ses Türkiye'ye konuk olduktan sonra sokakta rahat yürüyemez olduğunu ve yüzlerce hayranının kendisiyle fotoğraf çektirmek istediğini belirten Ahmet Parlak, 3 Adam'daki performansıyla da yine kasıp kavurdu.



AHMET PARLAK KİMDİR?

Halil Sezai'nin İsyan şarkısını yorumlayış şekliyle O Ses Türkiye'ye damga vuran Ahmet Parlak, Mersin'de yaşamaktadır. Parlak Ocakbaşı isminde fasıl mekanı işleten Ahmet Parlak'ın video paylaşım sitelerinde pek çok videosu bulunuyor. O Ses Türkiye jüri üyesi Gökhan'ın programda bahsetmesiyle bir anda parlayan Ahmet Parlak'ın; Salla Yarim Mendilini, Tanrıdan Diledim, Devlerin Aşkı Büyük Olur, Gönül Teknem gibi pek çok performansı video paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kırıyor.