Gündem 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler?

3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler?

30.11.2015 - 10:08 | Son Güncellenme:

3 Adam yeni bölümüyle bu akşam 22.00'da TV8'de. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’lu 3 Adam bu haftaki 4. bölümünde hangi konukların katılacağı belli oldu. 3 Adam bu hafta; Simge Sağın, Buray, Seda Akgül ve Saba Tümer’i konuk ediyor.

3 Adamın bu haftaki konukları kimler

TV 8 ekranlarının vazgeçilmez programı Üç Adam bu hafta 4. bölümü ile yine nefes kesecek. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç her zamanki doğallıkları ve espirileri ile 2 Aralık Çarşamba akşamı canlı yayınla izleyicileriyle buluşacak. Katılacak yeni konuklar ve 3 Adam ile birlikte izleyicilere eğlenceli keyifli dakikalar yaşatacaklar. Peki 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler?

Haberin Devamı

Merakla beklenen yeni bölümü ile 3 Adam'ın bu haftaki yeni konukları belli oldu. Yayınlanacak yeni bölümü ile 3 Adam'ın bu haftaki konuğu; Simge Sağın, Buray, Seda Akgül ve Saba Tümer olacak.

Şarkılar ve hoş sohbet eşliğinde harika bir program sizleri bekliyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye şampiyonlarından illüzyonist Burak ve Kıvanç 3 Adam ile birlikte eğlenceli keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.

3 Adam’a bu yıl sadece skeçler ve stüdyo konukları değil, siz de katılabileceksiniz.

TV8 Yan Ekran Uygulamasını akıllı telefonuna indiren tüm izleyiciler 3 Adam’ın sohbetlerine dahil olacak.

Yayın Tarihi: 2 Aralık Çarşamba

Yayın Saati: 22.15