Gündem 3 Adam'ın bu haftaki konukları belli oldu!

3 Adam'ın bu haftaki konukları belli oldu!

28.02.2017 - 14:34 | Son Güncellenme:

Tv8'de yeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanan 3 Adam'ın bu haftaki konukları belli oldu. 3 Adam her hafta olduğu gibi bu hafta da sahne köşesinde yaptıkları doğaçlamalarla izleyenleri güldürecek. Üç Adam'a bu hafta Haluk Levent ve Ezgi Avcı katılacak...

3 Adamın bu haftaki konukları belli oldu

Televizyon ekranlarının en farklı formattaki şovu 3 Adam bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Ekranların en farklı ve en sevilen şov programlarından 3 Adam, birbirinden komik skeçleri ve eğlenceli 3 Adam Sahne köşesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu 3 Adam'ın bu haftaki konukları; Haluk Levent ve Ezgi Avcı olacak. Programda; Ezgi Avcı ile keyifli bir sohbet yaşanırken, Haluk Levent seslendireceği şarkılar ile programa renk katacak.

“3 Adam”, stüdyoda yer alan “3 Adam Sahne” köşesinde ağırlayacağı sürpriz katılımcılar, skeçler ve ünlü konuklarla izleyenlere eğlenceli anlar yaşatacak.

3 Adam'a geçtiğimiz hafta Doğa Rutkay, Aşkım Kapışmak ve Farma Turgut konuk olmuştu. Yeni bölümü ile yarın akşam ekrana gelecek olan 3 Adam'ın yeni konukları açıklanır açıklanmaz haberimizdeki yerini alacaktır...

Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’la 3 Adam 1 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00'da TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşacak.