Gündem 3 Aralık Star TV yayın akışı listesi!

3 Aralık Star TV yayın akışı listesi!

03.12.2016 - 09:59 | Son Güncellenme:

STAR TV yayın akışında bu akşam beğenilen dizi Yüksek Sosyete 23. bölümüyle saat 20:00'de yayında olacak. İşte STAR TV'nin 3 Aralık yayın akışı listesi..

3 Aralık Star TV yayın akışı listesi

Star yayın akışı, güne saat 07:00'de yerli dizi Hanım köylü ile başlayacak. Dizinin tekrar bölümlerinden bir tanesi yayında olacak. Star yayın akışı saat 08:00'de Kartal Tibet'in muhteşem oyunculuğuyla Tarkan Viking Kanı yayında olacak. Yeşilçam'ın sevilen filmlerinden olan Tarkan sabah kahvaltınıza eşlik etmek için yayında olacak. Yayın akışı saat 10:00'da Star LİFE programıyla devam edecek. Zeynep Ece Akengin'in sunumuyla sıcak haberler ve magazin dünyasında geçtiğimiz hafta içerisinden yaşanan tüm gelişmeler en ufak detaylarıyla birlikte yayında olacak.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Star yayın akışında saatler 12:00'i gösterdiğinde Özlem DENİZMEN'in 'Kadınca' isimli programı yayında olacak. Bu bölümde yine birbirinden keyifli konukları konukları ağırlayacak. Gazeteci-yazar Serdar Kuzuloğlu, sosyal medyanın hayatımızdaki etkilerinden bahsedecek. Sosyal medya fenomeni Sezgin Yılmaz ise herkes internet Fenomeni olabilir mi sorusunun cevabını verecek. Bir diğer konuk, avukat prof. dr Seldağ Güneş Peschke olacak. Ünlü avukat, sosyal medyadaki kişilik haklarımızdan, diğer bir konuk psikolog Serap Duygulu ise sosyal medya ile birlikte hayatımıza dahil olan, yenilikleri kaçırdım kaygısı 'FOMO' dan bahsedecek. Yayın akışı saat 14:00'te beğenilen dizi Kiralık Aşk 63. bölüm tekrarı ile karşınızda olacak. Bu bölümde, evde kimsenin olmadığını öğrenen Ömer, Defnelere gidiyor. Ama işler beklediği gibi ilerlemiyor ve İlk önce Nihan daha sonra ise Serdar ile İso eve geliyor. Bunun üzerine Ömer saklanmak zorunda kalıyor. Defne ise ne yapacağını şaşırıyor, hızlı bir şekilde evdeki davetsiz misafirleri evden göndermeye çalışıyor. Star yayın akışında saat 16:30'da sevilen dizi Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin 7. bölüm tekrarıyla devam ediyor. Başrollerini Birce Akalay ve Kanbolat Görkem Arslan paylaştığı dizinin tekrarı kaçıranlar için yayında olacak. Bu bölümde Zeynep ve Onur gittikçe daha da yakınlaşıyor. Star yayın akışında saat 19:00'da güvenilir, objektif ve kendine has tarzıyla Nazlı Çelik haberlerle karşınızda olacak. Sıcak gündemi, son dakika haberlerini, dünyadan gelişmeler ile gündemin nabzını, objektif yorumlarla takip etmek için Star Haber'i kaçırmayın. Tüm hafta boyunca ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeleri Nazlı Çelik yorumlayacak. Star yayın akışın haberlerin ardından saatler 20:00'yi gösterdiğinde Yüksek Sosyete dizisinin 23. bölümü olan yeni bölümüyle devam edecek. Bu bölümde Cansu ve Kerem aşkını yeniden zor günler bekliyor. Kerem'in para avcısı olduğunu düşünen Süreyya ve Begüm ne yapacak?