İstanbul 3 AYDA OYUNCU OLDU

3 AYDA OYUNCU OLDU

16.10.2015 - 15:48 | Son Güncellenme:

.

3 AYDA OYUNCU OLDU

Birçok ünlü ismin menajeri olan ve sektöre birçok yeni isim kazandıran Temmuz Karikutal, kurucusu olduğu Mandalina Oyuncu Atölyesi’nde, usta isimlerden alınan eğitimler ile oyunculuğun daha kolay hale geldiğini söyledi. Karikutal, öğrencilerinin başarısının bunun kanıtı olduğun belirtti.
Günümüzde birçok insanın hayali olarak yer alan meslek gruplarından olan oyunculuğun usta oyunculardan alınan eğitimler ile daha kolay hale geldiğini belirten menajer Temmuz Karikutal, bunun son örneğinin, kendi kurduğu Mandalina Oyuncu Atölyesi’nde yaşandığını söyledi. Karikutal, Türkiye’nin en iyi oyunculuk eğitimi veren kurslar içinde adı geçen atölyede, 3 ay eğitim alan öğrencilerden Gülay Akman’ın, eğitiminin tamamlanmasının ardından başarılı olduğu için Mandalina Casting’in ajans kadrosuna dahil edildiğini açıkladı.
Akmanın kadroya dahil edilmesinden sadece bir hafta sonra, büyük bir markanın televizyon reklamında rol aldığını belirten Karikutal, oyuncunun şimdi yeni projeler için görüşmeler yaptığını açıkladı.
"OYUNCULUK İÇİN DEĞİL, KİŞİSEL GELİŞİM İÇİN GELMİŞTİ"
Temmuz Karikutal "Gülay aslında kursumuza başladığı gün, kişisel gelişim için katılacağını ama kendisi için zor gelirse 1 ay sonra kursu bırakabileceğini söylemişti. 3 aylık kurs bittiğinde, en başarılı öğrencimiz oldu. Ajans kadrosuna dahil ettiğimiz öğrencilerimizin başında Gülay oldu. Bunu da hemen bir reklam filminde oynayarak ispat etti" dedi.
BİRBİRİNDEN USTA OYUNCULAR EĞİTMENLİK YAPIYOR
İstanbul’da oyunculuk eğitimi veren kursların içinde, usta eğitmen kadrosuyla dikkat çeken Mandalina Oyuncu Atölyesi’nde, Türkiye’de sitcom’un ilk örneklerinden biri olarak kabul edilen Kaynanalar dizisinde, Döndü karakteri ile efsane olmuş başarılı oyuncu Defne Yalnız, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Baltazar karakteriyle fenomen haline gelen Murat Aydın ve yıllardır Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda oyunculuk yapan, son olarak Fatih Harbiye ve Zeytin Tepesi adlı dizilerde de rol olan usta tiyatrocu Özdemir Çiftçioğlu eğitmenlik yapıyor.
YENİ EĞİTİMLER 17 EKİM VE 5 ARALIK’TA BAŞLIYOR
Mandalina Oyuncu Atölyesi’nin yeni eğitimlerinin 17 Ekim Cumartesi günü başlayacağını ve 17 Ekim saat 11:00’e kadar kayıtların devam edeceğini dile getiren Karikutal, "17 Ekim’deki eğitimleri kaçıran oyuncu adayları için, 5 Aralık tarihinde yeni bir sınıf daha açıyoruz. 17 Ekim’e yetişemeyenler, 5 Aralık’taki eğitimler için başvuruları www.mandalinacasting.com adresinden ya da 0212 873 41 11 nolu telefondan bizlere ulaşarak yapabilirler" ifadelerini kullandı.