Ege ‘3 puanı hak ederek aldık!

‘3 puanı hak ederek aldık!

17.12.2017 - 03:18 | Son Güncellenme:

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Can Cangök, Gazişehir Gaziantep’i 1-0 yendikleri maçta galibiyeti hak ettiklerini söyledi ve karşılaşmanın centilmence geçtiğini belirtti

‘3 puanı hak ederek aldık

TFF 1. Lig’de Balıkesirspor Baltok, evinde Gazişehir Gaziantep’i tek golle mağlup ederek, ilk yarının son haftası öncesi Play Off yarışındaki iddiasını yeniden kanıtladı. Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın tek golünü 72. dakikada Otoo attı. Bu skorla yenilmezlik serisini 4 maça taşıyan Bal Kes, puanını 23’e çıkardı.

Haberin Devamı

Gergin anlar

Zor bir maç olduğunu dile getiren Cangök, “Hak ederek bir galibiyet aldık. Koruma telaşına girmesek ikinci yarı çok daha iyi pozisyonlar bulurduk. Kayıp olan, silinen 3 puanımızı hep bir yerlerden kapatmanın telaşı içindeyiz. Yukarıdaki 6’lı gruba girmek için çaba sarf ediyoruz. İnşallah son maçı da kazanır, devreye daha sağlıklı gireriz” Maçta bir grup Balıkesir taraftarı, kırmızı beyazlıların eski çalıştırıcısı, Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri, aleyhine küfürlü tezahüratta bulundu. Sözeri ve futbolcuları, mücadelenin bitiş düdüğünün ardından Balıkesirspor yedek kulübesine saldırmaya çalıştı. Gerginliği araya giren emniyet güçleri önledi.