Ekonomi 4 bin yabancı ziyaretçi gelecek

4 bin yabancı ziyaretçi gelecek

23.01.2017 - 11:29 | Son Güncellenme:

Bu yıl 9-11 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan LİNEXPO fuarı 4 bin ziyaretçi bekliyor

4 bin yabancı ziyaretçi gelecek

TİGSAD ( Tüm İç Giyim Sanayicileri Derneği )’ın düzenlediği LİNEXPO fuarı bu yıl Şubat ayının 9-11 tarihleri arasında İFM’ de gerçekleşecek.

Haberin Devamı

TİGSAD başkanı İrfan Özhamaratlı bu yıl gerçekleşecek LİNEXPO ile alakalı yapılan çalışmalar konusunda şunları söyledi :

Yıllardır başarıyla yürüttüğümüz çalışmalar meyvesini veriyor.. Fuarımıza rekor denecek düzeyde katılımcı talebi geldi ve aylarca öncesinden tüm standların satışı tamamlandı...

9-11 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz LİNEXPO İstanbul İç Giyim ve Çorap Fuarı’nda geçen yıl 2400 olan yabancı ziyaretçi sayısının 60'a yakın ülkede gerçekleştirmiş olduğumuz tanıtımlar sonucunda 4000'in üzerinde olmasını bekliyoruz...Buna ilave olarak 5000 civarı da yerli ziyaretçi beklentimiz var..

TİGSAD İç Giyim Sanayicileri Derneği olarak, bir yıllık aradan sonra ÇSD Çorap Sanayicileri Derneği ile Linexpo çatısı altında biraraya gelmekten de mutluluk duyuyoruz.Çorap sektörünün de dahil olması fuarımıza sinerji katacak..

Haberin Devamı

Dünyanın her köşesinden ziyaretçi getirebilmek için son derece titiz çalışma içerisindeyiz.Ülke ülke gezen arkadaşlarımız, sektörlerimiz için potansiyel müşteri olabilecek firmaları fuarımıza davet ediyorlar.Bütün bu girişimlerimiz sonucunda; Fas, Tunus, Cezayir, Mısır, Lübnan, Filistin, İsrail, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İran, Afganistan, Pakistan,Türkmen Ülkeleri, Özbekistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Ukranya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Macaristan, Orta Afrika( Nijerya, Senegal,Gana) gibi ülkelerden LİNEXPO’ya iç giyim ve çorap sektörlerimizin yüzünü güldürecek miktarda profesyonel ziyaretçi gelmesini bekliyoruz..

Artık hedefimiz tüm dünya'' sloganıyla en uzak pazarlar da dahil olmak üzere ulaşamadığımız ülke bırakmamak.. Sektörümüzü hakettiği noktaya taşımak konusunda kararlıyız ve bu doğrultuda tüm ekip olarak var gücümüzle çalışıyoruz..
9-11.Şubat 2017'de Linexpo İç Giyim ve Çorap Fuarı'nda görüşmek üzere...

Yazarlar