Gündem 5 ilde meydana gelen kazalarda 10 kişi öldü, 48 kişi yaralandı

5 ilde meydana gelen kazalarda 10 kişi öldü, 48 kişi yaralandı

04.09.2016 - 16:08 | Son Güncellenme:

Afyon, Şanlıurfa, Balıkesir, İstanbul, Samsun meydana gelen kazalarda 10 kişi öldü 48 kişi yaralandı.

5 ilde meydana gelen kazalarda 10 kişi öldü, 48 kişi  yaralandı

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi’nde içinde 9 kişinin bulunduğu otomobilin kamyonla çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Eskişehir’in Çifteler İlçesi’nden Emirdağ yönüne giden Mustafa İyigün, yönetimindeki 27 P 8002 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Karşı şeride geçen otomobil, Şadi Çoban’ın kullandığı 15 KD 651 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil takla atarken, kamyon da yan yattı.

Haberin Devamı

Kazada, kamyon şoförü Şadi Çoban’ın yanı sıra otomobildeki Hanım Ebru ve Murat İyigün, İbrahim ve Leyla Aslan yaşamını yitirdi. Otomobildeki Irmak ve Fatma Aslan ile Mustafa ve Münevver İyigün de yaralandı. Yaralılar, Emirdağ ve Çifteler’deki hastanelerde tedaviye alındı.

BALIKESİR'DE 2 ÖLÜ 22 YARALI
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu, ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı. Elektrik direğine çarparak durabilen otomobilde yaşamını yitirenlerin Mehmet Polat (36) ve Bahattin Akkuş (42) olduğu öğrenildi.

İSTANBUL'DA 2 ÖLÜ,2 YARALI

İstanbul Çağlayan'da e meydana gelen kazada 2 kişi öldü iki kişi yaralandı.

ŞANLIURFA'DA 1 ÖLÜ 14 YARALI

Haberin Devamı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde tırla yolcu minibüsünün çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.Araçta sıkışan TIR sürücüsünü çıkartmaya çalışan 6 itfaiye eri de yaralının yakınları tarafından darp edildi.

SAMSUN'DA 6 KİŞİ YARALANDI

Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Çarşamba'dan Ayvacık istikametine giden Coşkun Öztürk'ün (42) kullandığı 55 EN 502 plakalı otomobil, Beyyenice mevkisinde, Aydın Taşkır'ın (35) idaresindeki 28 EA 347 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Ayşe (75), Caner (15) Hamdi (17) ve Cemile Taşkır (46) ile Yaren Nur Irmak (4) ve Enes Arda Öztürk (11) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Ayşe Taşkır, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.