Gündem 4 katlı inşaatın çatısnda intihar girişimi

4 katlı inşaatın çatısnda intihar girişimi

10.04.2016 - 01:34 | Son Güncellenme:

Eskişehir’de çıktığı inşaat halindeki 4 katlı binanın çatısında intihara kalkışan 30 yaşındaki Ö.T., polisler tarafından etkisiz hale getirdi.

4 katlı inşaatın çatısnda intihar girişimi

Batıkent Mahallesi Orgeneral Kıvrıkoğlu Caddesi’nde bugün akşam saatlerinde, Medine Camii karşısında bulunan 4 katlı inşaatın çatısında bir kişinin olduğunu fark eden çevre sakinleri, polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, inşaatın yanına şişme branda açarken, polisler de çatıya çıkıp Ö.T.’yi ikna etmeye çalıştı. Ö.T., polislere işsiz olduğunu, 5 yaşındaki oğlunu 2 yıldır görmediğini söyledi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 2 saat süren ikna çabaları sonuçsuz kalınca polisler olay yerine Ö.T.’nin eşi ile oğlunu getirdi. Eşi ve bir yakını olan kadın, inşaat önünde Ö.T.’ye seslenerek aşağıya inmesini istedi. Daha sonra Ö.T.’nin kardeşi olduğu belirtilen bir genç de olay yerine gelip çatıya çıktı. Polisler ve kardeşi, üzerine atladıkları Ö.T.yi etkisiz hale getirdi. İnşaattan aşağıya indirilen Ö.T., ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne götürüldü.