Ege 4 yıl sonra ilk kez ‘anne’ dedi

4 yıl sonra ilk kez ‘anne’ dedi

19.10.2017 - 04:04 | Son Güncellenme:

Beyin felci geçiren Ali Ege, hidroterapi tedavisiyle adım atmaya başladı. Anne Irmak: Evladım 4 yıl sonra ilk kez anne dedi

4 yıl sonra ilk kez ‘anne’ dedi

İzmir Bayraklı’da yaşayan Mevlüde ve Engin Irmak çiftinin ilk çocukları olan Ali Ege, 4 yıl önce erken doğumla dünyaya geldi. Bir süre küvezde kalan Ali Ege’ye beyin felci tanısı konuldu. Irmak çifti, doktorların ‘yaşamaz’ dediği çocuklarının hayata tutunması için mücadaleye başladı. Çocukları için 1 yaşından bu yana birçok sağlık kuruluşunda şifa arayan aile, Ali Ege’yi şimdi özel bir merkezde suyun kaldırma kuvvetiyle yapılan hidroterapi yöntemiyle tedaviye götürüyor.

Haberin Devamı

‘Yaşamaz’ dediler

Kendi birikimleri ve İzmir Valiliğinin açtığı yardım hesabında toplanan parayla hidroterapi imkanından faydalanan çift, ilk kez Ali Ege’nin 4 ay gibi sürede tedaviye olumlu tepki verip platformda tutunarak adım atmaya başlamasına tanıklık etti. Anne Mevlüde Irmak, “Evladım 4 aydır acıktığı zaman kendisini ifade edebiliyor. Bizim için bir mucize; çünkü ‘yaşamaz’ dediler. 4 yıl sonra ilk kez anne dedi ve o bana yetti. Tek isteğim Ali Ege’nin yürümesi” dedi.