Gündem 46 Yok Olan 3. bölüm fragmanında neler olacak?-İzle

46 Yok Olan 3. bölüm fragmanında neler olacak?-İzle

08.04.2016 - 11:20 | Son Güncellenme:

46 Yok Olan dizisi kendine has yeni bir izleyici kitlesi yaratmayı başardı. Star Tv'nin yeni dizisi 46 Yok Olan'ın bu hafta yayınlanacak bölümü yine merakla bekleniyor. İlk iki bölümü ilgiyle izlenen 46 Yok Olan'ın 3. bölümünde neler olacak? İşte 46 Yok Olan 3. bölümden fragman ve detaylar..

46 Yok Olan 3. bölüm fragmanında neler olacak-İzle

46 Yok Olan dizisi tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Star Tv iddialı dizisi 46 Yok Olan her Pazar akşamı izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. İlk iki bölümü ile büyük bir çıkış yakalayan 46 Yok Olan 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Şoke eden olaylarla gündeme bomba gibi düşen 46 Yok Olan'da bu hafta neler olacak? İlk ipuçlarını haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Ekranların yeni dizisi 46 Yok Olan 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerilim ve aksiyon sahneleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken 46 Yok Olan 3. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde. Güçlü oyuncu kadrosunda; Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal, Metin Belgin, Ayça Eren ve Selin Uludoğan'ın yer aldığı 46 Yok Olan yeni bölümü ile 10 Nisan Pazar akşamı saat 23:00'da Star'da.

46 YOL OLAN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Profesör Murat’ın diğer yüzü ortaya çıkıyor!

Ceyla’nın babasının ölüm haberini aldığı anda kardeşi Ezo’nun bitkisel hayata girdikten sonra ilk kez parmağını kıpırdattığını gören Murat karmakarışık bir durumda kalır. Cinayetin nasıl işlendiğiyse tüyler ürpeticidir. Murat, babasının arabasını yıllar sonra garajından çıkartır ve Ceyla’nın babası Ayhan'ı bulur. Ayhan, yıllarca Ceyla'ya ve annesine fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamıştır. Murat, babasının ölümü ve Ayhan’ın yaşamı arasındaki bağı anlatır. Hesap verme zamanı geldiğinde ise bambaşka bir gerçek ortaya çıkacaktır: Murat’ın babasının katilleri hakkında bilgisi olduğunu söyleyen Ayhan konuşur fakat bu onun son sözleri olur.

Haberin Devamı

Öte yandan cinayet büroda başkomiser olarak görev yapan Doğan olayın aydınlatılması için cinayet mahalinde araştırmaktadır. Bu esnada Bursa Ahlak Büro’dan İstanbul Emniyeti Cinayet Büro'ya atananan Komiser Selin, ilk görevini bu şüpheli ölümü araştırmak üzere alır ve Doğan ile birlikte olayın üzerine eğilirler. Yakaldıkları detaylar neticesinde olay ile ilgili olabileceği düşüncesiyle Murat’ın hastanesine giden ikili, hangi soruları soracak? Selin’in hastanede Murat ile ilgili gördüğü detay ise aklında çok farklı düşüncelerin yer edinmesine yol açacak.

46 YOL OLAN KONUSU

ABD'nin psikolojik erilim türündeki dizisi 'Breaking Bad' uyarlaması olarak görülen 46 Yok Olan, moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesör olan Murat Günay'ın kız kardeşini hayata döndürmek için verdiği mücadeleyi anlatıyor. 46 Yok Olan dizisi şöyle başlıyor. Murat Günay, babası Reha'nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo'nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve Antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.

Haberin Devamı

46 YOK OLAN OYUNCULARI

Senaryosuyla olduğu kadar oyuncularıyla da tüm dikkatleri üzerine çeken 46 Yok Olan dizisinde ; daha önce de çok konuşulan dizilerde rol olan Erdal Beşikçioğlu, sıradışı bir profesör Murat'ı, Melis Birkan psikiyatr Ceylan'ı, Yasemin Allen ise işinde son derece disiplinli ve başarılı bir komiser olan Selin'i canlandırıyor.