Teknoloji 4K Destekli PlayStation’a Daha Zaman Var

4K Destekli PlayStation’a Daha Zaman Var

17.05.2016 - 14:39 | Son Güncellenme:

Bir süredir geliştirilmekte olduğu iddia edilen 4K destekli PlayStation için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Detaylar haberimizde…

4K Destekli PlayStation’a Daha Zaman Var

Yeni nesil konsollar olarak gösterilen Xbox One ve PlayStation 4, bildiğiniz üzere bir süre önce satışa sunulmuştu. Bununla beraber olumsuz eleştirilerin yapılmasına yol açan konsollar, özellikle yeteri derecede güçlü olmadıklarından ötürü eleştirilmişti. Yeni nesil olarak pazarlanan cihazlar 4K çözünürlük dahi sunamıyorlar. Bunun adına harekete geçen Sony’nin ise 4K destekli PlayStation modeli üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Nitekim konu ile ilgili yeni bilgiler daha ortaya çıkmış bulunmakta.

Haberin Devamı
Yakın Bir Tarihte Duyurulmayacak

Ortaya atılan yeni bilgilere göre Sony, önümüzdeki E3 etkinliğinde yeni ürününü ne yazık ki tanıtmayacak. Henüz son aşamaya gelmediği söylenen firmanın 4K destekli PlayStation için zamana ihtiyacı olduğu belirtiliyor. Kapalı kapılar ardında çalışmalarına devam eden şirket, bunun yerine çok daha sonralarda yeni ürününü tanıtmayı hedeflemekte.

Resmi Adı Henüz Bilinmiyor

Şimdilerde PlayStation 4K olarak adlandırılan yeni konsolun PS4.5 olarak da isimlendirilebileceği söyleniyor. Tabi konuyla ilgili Sony cephesinden net açıklama gelmeden bunu kesin bir şekilde bilmek mümkün değil. Eğer yeni bir bilgi ortaya çıkar ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin. Ayrıca gelişmeleri YouTube kanalımız üzerinden de takip etmeniz mümkün. Abone olmak için tıklayın.