Gündem 5 ay sonra öldürdü!

5 ay sonra öldürdü!

22.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursa’da Ramazan Yıldız, 5 ay önce aracına kurşun yağdırdığı Behiye Güçlü’ye dün yine ateş etti. Güçlü hayatını kaybederken Yıldız daha sonra kendi yaşamına da son verdi

5 ay sonra öldürdü

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda Ramazan Yıldız, daha önce de aracını kurşunladığı ve bu nedenle ceza alıp bir süre cezaevinde kaldığı Behiye Güçlü’yü otomobilin içinde tabanca ile bir el ateş ederek öldürdü.

Daha sonra yakındaki barakaya giden Yıldız, tabancayı bu kez kendi başına dayayıp tetiği çekerek yaşamına son verdi. Silah sesini duyan köylülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Behiye Güçlü ve Ramazan Yıldız’ın cesetleriyle karşılaştı. Jandarmanın çevrede yaptığı incelemede, senet ve kalem bulundu.

Yaklaşık 1.5 yıl önce Ak Parti 22’nci dönem Bursa Milletvekili Sedat Kızılcık’tan boşandığı belirtilen Güçlü ile Yıldız’ın cesetleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Sebebi araştırılıyor
Ramazan Yıldız, geçen 25 Aralık’ta Behiye Güçlü’yü kullandığı aracı ile giderken kurşun yağmuruna tutmuştu. Mermiler araca isabet ederken, Güçlü, olaydan yara almadan kurtulmuştu. Kaçan Yıldız ise polis tarafından olayda kullandığı tabanca ile yakalanmış, çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Jandarma, geçtiğimiz günlerde tahliye olan ve iki kez evlilik yapan Yıldız ile Güçlü arasındaki gönül ilişkisi ve alacak-verecek meselesi olup olmadığını arıştırıyor.