Eskişehir 5 Bin Kişi Yenikent'teki İftarda Bir Araya Geldi

5 Bin Kişi Yenikent'teki İftarda Bir Araya Geldi

10.06.2017 - 13:28 | Son Güncellenme:

.

5 Bin Kişi Yenikentteki İftarda Bir Araya Geldi

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programları, Yenikent Mahallesi’nde düzenlenen iftar programı ile devam etti.
Odunpazarı Belediyesi, Erenköy, Tarihi Odunpazarı Bölgesi, Ihlamurkent ve Çankaya’da gerçekleştirdiği iftar programlarının ardından Yenikent Mahallesi’nde de iftar programı düzenledi. İftar Mahallesi Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen iftar programına, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, Odunpazarı Belediyesi başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yenikent Mahallesi’nde gerçekleşen ve yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, dileklerini ve sıkıntılarını birebir Başkan Kurt’a iletme fırsatı yakaladı. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Kurt, vatandaşların dilek, şikayet ve isteklerini dinledi. İftar yemeği sonrasında Odunpazarı Tiyatro Müdürlüğüne bağlı tiyatrocular, Hacivat-Karagöz ile orta oyunu gösterisi yaptı.

Sırada Gökmeydan var
Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinlikleri, mahallelerde verilecek iftar yemekleri ile devam edecek. Bir sonraki iftar programı 12 Haziran Pazartesi günü Gökmeydan Spor Kompleksi Ön Sokak’ta gerçekleştirilecek.
Öte yandan Odunpazarı Belediyesi’nin iftar programları şöyle:
“12 Haziran Pazartesi Gökmeydan Spor Kompleksi Ön Sokak- İftar Yemeği, 13 Haziran Salı 75’inci Yıl Mahallesi Kapalı Pazar Yeri- İftar Yemeği, 16 Haziran Cuma Emek Mahallesi Kapalı Pazar Yeri- İftar Yemeği, 19 Haziran Pazartesi Osmangazi Mahallesi Eski Muhtarlık Alanı- İftar Yemeği.”