Gündem 5 kayıp gençten hâlâ haber yok

5 kayıp gençten hâlâ haber yok

25.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kumburgaz’da kiraladıkları deniz bisikletiyle kaybolan gençlerin aileleri, önceki akşam Marmara Adası açıklarında bulunan erkek cesedinin kayıp yakınlarına ait olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na geldi.

5 kayıp gençten hâlâ haber yok


Habercilere bilgi veren ailelerin Avukatı Gamze Sarıyel denizde bulunan cesedin gür saçlı ve koluna bileklik takan birine ait olduğunun söylendiğini, kayıp gençlerden birinin de bileklik kullandığının bilindiğini söyledi.
Kaybolan gençlerden Şükrü Kahraman’ın babası Mehmet Kahraman, “Bizi kriz masasından çağırdılar, bir arkadaşı bulmuşlar, onun teşhisi için geldik” dedi.
Öte yandan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu bilgi almak üzere Adli Tıp Kurumu’na geldi. Kaybolan gençlerin yakınları avukatları eşliğinde DNA testi dahil teşhis işlemleri için içeriye alındı.
Milletvekili ziyareti
Kaybolan gençlerin ailelerini ziyaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş Marmara Denizi’nde bulunan cesedin kimliğinin ise henüz tespit edilemediğini söyledi.
Kaybolan gençlerin yakınlarıyla görüşen ve teskin eden Muş, çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Çalışmalar konusunda ailelere bilgi ve herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sorması üzerine, Muş’a Mikail Çelik’in babası Mahmut Çelik ihtiyaçlarının karşılandığını söyleyerek teşekkür etti. Vekille konuşan acılı baba gözyaşlarını tutamadı.