Gündem 50 kilometre kovaladılar

50 kilometre kovaladılar

28.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hırsızlık amacıyla polis lojmanlarında bir evi soymaya çalışan 2 kişi, polisi görünce kaçtı. Şüpheliler, polisler tarafından 50 kilometre kovalanarak yakalandı

50 kilometre  kovaladılar

Eskişehir’in Mihalgazi ilçesindeki polis lojmanlarına hırsızlık amacıyla girdikleri öne sürülen 37 yaşındaki Suat T. ile 20 yaşındaki Eren S. polisi görünce otomobille kaçtı. Polislerin 50 kilometre ekip otosuyla kovaladığı 2 şüpheli Eskişehir’de yakalandı.
Polis lojmanlarında, içeride kimsenin olmadığı bir dairenin kapısını açmaya çalışan Suat T. ve Eren S. polisleri görünce otomobile binip Eskişehir istikametine doğru kaçtı. Polisler de ekip aracıyla şüphelilerin peşine düştü ve Eskişehir polisine bilgi verdi.
Eskişehir girişinde barikat kuran polisleri gören şüpheliler, tarlaya saptı. Çamura saplanan otomobili bırakıp yaya olarak kaçan 2 kişi, kendilerini 50 kilometre kovalayan Mihalgazi polisi tarafından kısa sürede yakalandı.

Haberin Devamı

Kümeste saklanıyordu

Polis ekipleri Eskişehir-Mihalgazi yolu girişinde araçlarla barikat kurarak zanlıların içinde olduğu otomobili beklemeye başladı. Mihalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polislerin 50 kilometre kovaladığı şüpheliler, Eskişehir girişinde polis barikatını görünce araçlarını boş tarlaya yönlendirmek istedi. Otomobil tarlada çamura saplanınca, 2 şüpheli yaya olarak kaçmaya başladı. Polislerin kısa süren kovalamacası sonunda şüphelilerden Suat T. bir evin kümesinde saklanırken, diğer şüpheli Eren S. ise tarlada kaçmaya çalışırken yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin çok sayıda suç kaydının olduğu ortaya çıktı.