Kocaeli 50. Yıl Spor Salonu'nun Yenileme Çalışmaları Başlıyor

50. Yıl Spor Salonu'nun Yenileme Çalışmaları Başlıyor

06.10.2017 - 11:55 | Son Güncellenme:

.

50. Yıl Spor Salonunun Yenileme Çalışmaları Başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka 50. Yıl Spor Salonu’nda tadilat işlerini başlatıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka 50.Yıl Spor Salonu’nda tadilat çalışmalarını başlatıyor. Batı Terminali yanında yer alan spor salonu onarım ve tadilat çalışmalarının ardından yeni halini alacak. Seka 50. Yıl Spor Salonu’nda bakım, onarım ve tadilat işlerinin yapılması için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Tadilat çalışmalarının iki ay içerisinde tamamlanarak, salonun yeniden hizmete açılması planlanıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi uzun yıllar spor organizasyonlarında kente hizmet eden Seka 50. Yıl Spor Salonu’nu tadilat çalışmasıyla elden geçirecek. Kağıtspor’un Yaz Okulları başta olmak üzere okulların ve kurumların organizasyonlarını düzenledikleri Seka 50. Yıl Spor Salonu tabandan tavanına kadar yenilenecek.
Çalışma kapsamında salonun ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri yenilenecek. Tuvalet ve soyunma odaları bölümlerinde tadilat çalışması yapılacak. Pencere doğramaları yenilenecek olan spor salonunda çatı tadilat çalışması da gerçekleştirilecek. Salonun giriş kısmına yağmurdan korumak amacıyla sundurma yapılacak. Çalışmada ayrıca saha kısmına cila uygulanacak.