Geri Dön
5000 yılından geldiğini iddia etti

5000 yılından geldiğini iddia etti

Edward adını kullanan ve gerçek kimliğini saklayan bir kişi, 2004 yılında çok gizli bir proje kapsamında zamanda yolculuk yaparak 5000 yılına gittiğini öne sürdü.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Zamanda yolculuk yaptığını iddia edenlere bir yenisi daha eklendi. Edward adlı zaman yolcusu, 2004 yılında gizli bir hükümet projesi ile 5000 yılına gittiğini iddia etti ve buna kanıt olarak ABD'de yer alan Los Angeles kentini sular altında gösteren bir fotoğrafın elinde bulunduğunu belirtti.

Haberin Devamı

İnanılmaz bir deneyim yaşadığını söyleyen Edward, gittiği yerde her türlü yapının ahşaptan yapıldığını, bir süre sonra bulunduğu yerin bir su altı kenti olduğunu fark ettiğini ve bu su altı kentinin günümüzde Los Angeles olarak bilinen kent olduğunu öne sürdü.

Zamanda yolculuk yaptığını iddia eden 7 kişi!

Edward'a göre küresel ısınma sebebiyle Los Angeles gibi bazı kentler sular altında kaldı.

Edward ayrıca 5000 yılında yaşayan insanlarla da iletişime geçtiğini söylüyor.

Geçtiğimiz hafta 2118 yılına gittiğini iddia eden zaman yolcusu Alexander Smith o 2118 yılında çekildiğini söylediği bir fotoğrafı da kanıt olarak sunmuştu.

2118 yılından geldiğini iddia etti!

Anlaşılan o ki zamanda yolculuk iddialarını dile getiren kişilerin bir sonu gelmeyecek. Şimdi ise bir sonraki zaman yolcusu adayının hangi yıldan geleceği merak ediliyor.

Haberin Devamı

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler