Stil 58 Kadın Tek Ses

58 Kadın Tek Ses

06.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için 58 ünlü kadın "Her Ses Bir Nefes" projesi kapsamında objektiflere poz vererek kadın sorunlarına dikkat çekiyor!..

58 Kadın Tek Ses

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sesimizin daha çok çıkabilmesi için her yıl farklı projeler yapılıyor. Kadınların kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri için düzenlenen Sosyal Sorumluluk projeleri her yıl oldukça ses getiriyor. Ünlü kadınların ve erkeklerin bir araya geldikleri projeler kapsamında düzenlenen etkinliklerde kadınlara verilen mesaj; "Yılın bir günü değil, her günü sesinizi duyurun" oluyor. 

Haberin Devamı

58 Kadın Tek Ses

Bennu Yıldırımlar

Birçok ünlü kadın Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında yıl içinde çalışmalarını devam ettirirken, seslerini duyurmak isteyen kadınlar için çalışma imkanları sunuluyor. İş hayatında kendi çabası ile var olmaya çalışan kadınlar, giderek daha güçlü bireyler haline geliyor. Yakınlarına ve daha çok çocuklarına yaşadıkları kötü anları unutturmak isteyen kadınların çoğu uzun yıllar sonra başka Sosyal Sorumluluk projelerinin dahilinde seslerini olmadığı kadar çok duyuruyor.

Ülkemizde Kadınlara Karşı Şiddet'e dur diyecek çalışma ve kampanyaların, uzun yıllardır öncelikli olarak kadınlar tarafından başlatılan bir savaş olduğunu biliyoruz. Bir kadın olarak Sosyal Sorumluluk ve bilinçlendirme projelerine destekliyor, çevremizde daha çok kadına ulaşma çabasında kadın ve erkek toplulukları el birliği ile mücadele ediyoruz.

Haberin Devamı

58 Kadın Tek Ses

Sumru Yavrucuk

"Her Ses Bir Nefes" projesi kapsamında düzenlenecek olan fotoğraf sergisi tüm Türkiye’de kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekmeyi ve kamuoyunu bilinçlendirmeyi amaçlıyor. 58 ünlü kadın fotoğraflarını toplumsal cinsiyet eşitsizliği, çocuk gelinler, eğitim eksikliği, sağlık sorunları, taciz, aile içi şiddet, ekonomik bağımlılık gibi konulardaki cesur sosyal mesajları ile destekliyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleşecek fotoğraf sergisi, Polisan Boya ve Rönesans Alışveriş Merkezleri'nin (İstanbul Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, İstanbul Optimum Outlet, Ankara Optimum Outlet ve Adana Optimum Outlet) katkılarıyla üç şehir ve dört farklı noktada aynı gün, aynı saatte sergilenmeye başlanacak. Daha sonrasında Türkiye’nin çeşitli illerinde de sergilenmeye devam edecek.

58 Kadın Tek Ses

Mine Çayıroğlu

Projeye destek veren; Açelya Akkoyun, Akasya Asıltürkmen, Aslı Omağ, Ayça İnci, Aydan Kaya, Aydilge, Ayşe Ertaş, Ayşen İnci, Bennu Yıldırımlar, Beste Bereket, Betül Arım, Betül Demir, Billur Kalkavan, Birsen Dürülü, Ceren Taçan, Deniz Özerman, Deniz Pulaş Akkartal, Didem Balçın, Didem İnselel, Didem Soydan, Dilek Yorulmaz, Duygu Yetiş, Ebru Üstüntaş, Ece Gürsel, Ece Uslu, Elif Güvendik, Emel Çölgeçen, Fatoş Kabasakal, Fulya Zenginer, Goncagül Sunar, Grup Hepsi, Gülçin Şantırcıoğlu, Gümeş Emir, İncilay Şahin, İpek Tanrıyar, Lale Cangal, Melis Sökmen, Meltem Sırtıkara, Mine Çayıroğlu, Mine Tugay, Nilbanu Engindeniz, Oya İnci, Özge Borak, Pelin Akil, Pelin Batu, Sacide Taşaner, Sedef İybar, Sevtap Ünal, Sinem Güven, Sumru Yavrucuk, Şebnem Özinal, Şule Erden, Türkü Turan, Yasemin Hadivent, Yasemin Öztürk, Yeşim Gül, Zeliha Sunal, Zeynep Mansur gönüllü olarak yer alıyor.

Haberin Devamı

Yazı; Modazon.com / İlknur Şener

Yazarlar