Gündem 6 Aralık ATV yayın akışı listesi!

6 Aralık ATV yayın akışı listesi!

06.12.2016 - 10:58 | Son Güncellenme:

ATV yayın akışında sizi ekranlara kilitleyecek keyifle seyredip, eğlenebileceğiniz birçok programı barındırıyor. Peki ATV yayın akışında bugün neler var?

6 Aralık ATV yayın akışı listesi

Atv de yayın akışı saat 06:45'de Nihan GÜNAY'ın sunumuyla Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Yeni hafta ile birlikte bizi bekleyen gündemi, ilgi çekici ve renkli haberler ile hem gündemi takip edebilir hemde güne ATV ile keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Nihan GÜNAY hafta içi her gün sizler için yayında olacak. Yeni haftanın ardından yaşanan tüm gelişmeler güne başlarken Nihan Günay ile kahvaltı haberlerinde yer alacak.

Haberin Devamı

Yayın akışı saat 10:00'da Müge ANLI ile Tatlı Sert programıyla devam ediyor. Bugüne kadar birçok faili meçhul cinayet, birçok kaybolan kişinin bulunmasına aracılık eden Müge ANLI yine program içerisinde birçok sosyal sorumluluk projesiyle de yardımlarda bulunuyor. Dünkü bölümde, programa yeni katılan Selahattin Bel'in ailesi 76 yaşında Alzeimer hastası kaybolan babalarını arıyor. Program esnasından cinayeti itiraf eden, Irmak Kupal'ın katil zanlısı ilk kez hakim karşısına çıktı.

Yayın akışı saat 13:00'de Deniz TÜRE'nin sunumuyla ATV Gün Ortası haberleri karşınızda olacak. Program içeriğinde, son dakika haberleri, siyasi ve ekonomik gelişmeler ile birlikte, anne- bebek sağlığı konularındaki önemli gelişme ve aydınlatıcı bilgilerden de bahsediliyor. Program hafta içi her gün 13:00 'te yayında olacak.

Haberin Devamı

Yayın akışı saat 13:40'ta Karavan isimli yemek programının 31. bölümüyle karşınızda oluyor. Birbirinden marifetli, hızlı ve kararlı 5 çift'in yarıştığı yemek programı, hem yemek bilgilerinizi geliştiriyor, hemde yarışma formatıyla eğlenceli anlara neden oluyor. Didem Uğurlu'nun sunduğu programda yeni haftanın ilk bölümünde erkekler ve kadınlar için yeni yarışmacılar programa katıldılar. İlk bölümde Erkekler takımında ekip şefi olan gökhan adana kebap dürüm ayran peynirli patatesli börek ile yarışmaya katılırken, kadınlar takımında gönül hanım eki şefliğinde tavuk çorbası patlıcan kebabı ve irmik tatlısı ile mücadele ettiler. İlk günün sonunda kadınlar erkekler'e satışta 176 TL fark yaptılar.

Esra EROL'un sunumuyla ' Esra EROL'da ' 06 aralık ATV yayın akışında saat 16:20'de canlı yayında ekranlarınızda olacak. Yine birçok çifti buluşturup, bir araya getirecek ve çiftlerin mutluluklarına ortak olacak.

Yayın akışı saat 19:00'da ATV Ana Haber ile devam edecek. Yeni haftanın sonunda tüm son dakika gelişmeleri ve gün içerisinde yaşanan tüm gelişmeler, hızlı, doğru, tarafsız haber anlayışı ve Cem ÖĞRETİR'in analiz yorumlarıyla birlikte yayında olacak.

Yayın akışında saatler 20:00'yi gösterdiğinde, herkesi yayın saatinde ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölümüyle yayında olacak. Büyük bir sır perdesinin aralanacağı bölümde, yayınlanan fragman herkeste büyük meraka ve heyecana neden oldu. Dizinin bu bölümünde, Hızır'ın Ceylan'dan çocuğu olduğu ortaya çıkıyor. Hızır'ın Ceylan'dan çocuğu olduğunu kimler biliyor? Hızır'ın bile haberi olmayan bu çocuk hakkında kimler neler biliyor? Ceylan, Hayriye Ana’ya anlattıklarını bir an önce Hızır’la da paylaşmak istemektedir. Diğer yandan Zeyno’nun evlenme kararıyla ilgili Hızır’ın tavrı Meryem’i çok kızdıracaktır.

Haberin Devamı

Yayın akışında saatler 23:45'i gösterdiğinde başrollerini Chris Hemswort, Natalie Portman, Tom Hiddleston gibi oyuncuların paylaştığı sevilen yabancı film Thor ekranlarınızda olacak.