Gündem Milli Piyango'da umut kuyruğu (MPİ Yılbaşı ikramiyesi ne kadar?)

Milli Piyango'da umut kuyruğu (MPİ Yılbaşı ikramiyesi ne kadar?)

25.12.2016 - 16:56 | Son Güncellenme:

Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi olan 60 milyon TL’yi kazanmak isteyen vatandaşlar, Eminönü’ndeki Nimet Abla Bilet Satış Gişesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Milli Piyangoda umut kuyruğu (MPİ Yılbaşı ikramiyesi ne kadar)

Milli Piyango İdaresi tarafından bu seneki yılbaşı ikramiyesi 60 milyon TL olarak belirlenmişti. Yılbaşına sayılı günler kala vatandaşlar, şanslı olduklarına inandıkları Eminönü’ndeki Nimet Abla Bilet Satış Gişesi'ne akın etti. 60 milyonu kazanarak yeni yıla zengin girmek isteyen vatandaşlar, gişe önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Gişe önünde görev alan güvenlik ekipleri, vatandaşların izdiham oluşturmaması için yönlendirmelerde bulundu. Saatlerce sırada bekledikten sonra biletlerini alan vatandaşların mutlu oldukları gözlendi.

Haberin Devamı

“BÜYÜK İKRAMİYE ÇIKARSA ŞENER ŞEN GİBİ SAÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM”

Sıra beklememek için sıraya girmediğini söyleyen Efkan Kısacık, “Ben sıraya girmedim, dedim ki şans varsa kimden alırsam oradan çıkar dedim. Milli Piyango'nun bana çıkacağını sanmıyorum ama çıkarsa Şener Şen gibi saçmayı düşünüyorum” diye konuştu.

Bir saatten fazla sırada beklediğini ifade eden Sedat Adıyaman, “Bir saatten fazla sıra bekledim. Eğer büyük ikramiye bana çıkarsa barakada olsa bir ev alacağım. Benim eşim ikizlere hamile olduğu için onların rızkına aldım” ifadelerini kullandı.

Kayınbabası için bilet aldığını söyleyen Musa Özkan ise, “Bu biletleri almak için 2 saat falan bekledim. Ben bu biletleri kayınbabama aldım. İnşallah kayınbabama çıkar. Onunla konuştum, o da bana 3 tane daha kadın alacağını söyledi” dedi.

Haberin Devamı

Bilet almak için Van’dan geldiğini belirten Soner Uzun, “Ben bilet almak için Van’dan geldim. Şansımızı denemek için 3 saate yakın kuyrukta bekledik. Eğer bana çıkarsa babamı bir daha evlendireceğim” diye konuştu.

Yazarlar