Eğitim 665 öğrenci daha Özyeğin Üniversitesi’nde kep atma mutluluğu yaşadı

665 öğrenci daha Özyeğin Üniversitesi’nde kep atma mutluluğu yaşadı

21.06.2017 - 12:38 | Son Güncellenme:

Bu yıl altıncı mezunlarını veren Özyeğin Üniversitesi’nin doktora, yüksek lisans, lisans ve çift anadal programlarından mezun olan öğrencileri, 17 Haziran 2017’de düzenlenen törenle diplomalarını alarak yeni hayatlarına adım attı. Rektör Prof. Dr. Esra Gençtürk’ün konuşmasıyla başlayan törende 665 Özyeğin Öğrencisi diplomalarını aldı.

665 öğrenci daha Özyeğin Üniversitesi’nde kep atma mutluluğu yaşadı

Bu yıl Mimarlık (İngilizce), İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Endüstri Ürünleri Tasarımı Lisans programlarının yanı sıra Finans Mühendisliği ve Psikoloji Tezsiz Yüksek Lisans Programlarından da ilk mezunlarını veren Özyeğin Üniversitesi’nin toplam mezun sayısı, ilk mezunlarını verdiği 2012 yılından bu yana 2023’e ulaştı.

Haberin Devamı

Törende mezunlara ve ailelere seslenen Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Gençtürk, mezunlarının bir adım önde olması için çalışmaların durmaksızın devam ettiğini belirterek, konuşmasına şöyle devam etti: “Hayallerimize ortak oldunuz, çıtayı hepdaha yukarı taşımamızın kimi zaman en büyük destekçisi, kimi zaman öznesi ama her daim nedenioldunuz. Yükseköğretim yaşamınız boyunca bilimde, düşüncede, eğitimde mükemmeliyeti hedefledik.

Akademik ve teknik bilginizi hem derinleştirerek hem de çeşitlendirerek fark yaratan, ihtiyaçlarınızdoğrultusunda şekillenen bir eğitim deneyimi sunmak için nice öncü ve örnek uygulamaları hayata geçirdik. Sunulan fırsatları değerlendirdiniz, potansiyelinizi keşfettiniz ve birey olarak kendinizi geliştirdiniz. Bu değişim ve dönüşümünüz ile bizleri heyecanlandırdınız, gururlandırdınız. Arkanızdan gelen öğrencilerimize ilham verdiniz, onları cesaretlendirdiniz. Bugün üniversitemizden mezun olurken, her biriniz bir başarı hikâyesinin; kendi hikâyenizin kahramanısınız.Uluslararası standartlarda eğitim almış, dünya vatandaşı niteliklerine sahip mezunlarımız olarak hepinizi sevgi ile kucaklıyor, her birinizi ve ailelerinizi en içtendileklerimle kutluyorum.”

Haberin Devamı

Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Gençtürk’ün mezun öğrencileri kutlamasının ardından tören, öğrencilerin hep birlikte kep atmaları ile son buldu.