Dünya 7 Altın Top ve 7 çocuk istiyor

7 Altın Top ve 7 çocuk istiyor

18.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo, özel hayatı ve kariyeriyle ilgili konuştu. Ronaldo, Altın Top ödülü ve çocuk sayısını 7’ye çıkarmak istediğini söyledi

7 Altın Top ve 7 çocuk istiyor

‘Kazanacağım’
İspanya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, bu sezonki performansı ve kişisel hedefleriyle ilgili Fransız basınına konuştu. Kariyerinde 4 Altın Top’u bulunan ve bu sezonki ödülün de en iddialı adayı konumundaki Ronaldo, “Altın Top için hiç endişelenmiyorum çünkü kazanacağımdan eminim. Beşinci kez aynı başarıyı tekrarlamak önemli. Kariyerimi mümkün olduğunca uzatarak 7 Altın Top ile noktalamayı hedefliyorum” diye konuştu.
‘Hayatım futbol değil’
Geçtiğimiz günlerde dördüncü kez çocuk sahibi olan Real Madrid’in 7 numaralı oyuncusu, aileye verdiği değerin özellikle son yıllarda giderek arttığını belirterek, “Artık 32, neredeyse 33 yaşındayım. Hayatım sadece futboldan ibaret değil. 7 çocuk istiyorum” ifadelerini kullandı. Ronaldo, bu sezon gol yollarında geçmişe göre daha suskun olduğu yönündeki eleştirilere de katılmadığını vurgulayarak, “Gol makinesi olarak görülüyorum ve insanlar her maçta aynı performansı tekrarlamamı bekliyor” dedi.