Aşk 74 yıllık aşk

74 yıllık aşk

17.02.2015 - 12:26 | Son Güncellenme:

Düzce'de, 90 yaşındaki İbrahim ile 88 yaşındaki Fatma Çimen çifti 74 yıldır süren evliliklerini, bitmeyen sevgilerine bağlayarak, tüm sorunları sevgileriyle aştıklarını söylediler.

74 yıllık aşk

Aziziye Mahallesi'nde yaşayan İbrahim Çimen, 74 yıldır evli olduğu Fatma Çimen'e Sevgililer Günü'nde çiçek hediye etti. Fatma Çimen eşine teşekkür ederek, elini öptü. İbrahim Çimen'in 16, Fatma Çimen'in ise 14 yaşındayken başlayan evlilikleri 74 yıldır devam ederken, mutluluklarını bitmeyen sevgilerine bağladılar. Hala ilk günkü gibi eşini sevdiğini söyleyen Fatma Çimen, "74 yıllık evliyiz. Severek evlendik. Babamın beni başkasına vereceğini duyunca İbrahim'e kaçtım. Hiç pişman olmadım. Fakirlik dönemleri yaşadık. Ama sevgimizle sorunlarımızı hallettik. Birbirimizi sevmesek bu yaşa gelemezdik. Şimdikiler hemen ayrılmaya kalkıyorlar. Biz neler gördük ama usanmadık, sevgi bizi buralara kadar getirdi" dedi.

İbrahim Çimen ise eşini çok sevdiğini belirterek, "Eşimi çok seviyorum. Kötülük dargınlık olmadan bu zamanlara geldik" diye konuştu.

Yazarlar