Editörün Seçtikleri 8. Sephora Beauty Masters yarışması

8. Sephora Beauty Masters yarışması

26.06.2018 - 15:04 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü kozmetik markası Sephora'nın profesyonel makyaj artistlerinin yetiştirilmesini amaçlayan Beauty Masters yarışmasının 8.si Dior işbirliğiyle gerçekleşiyor!

8. Sephora Beauty Masters yarışması

2018 Yılının en iyi makyaj artistinin seçileceği Sephora Beauty Masters yarı finali
26 Haziran Salı günü saat 12:00’de Palladium AVM’de, 27 Haziran Çarşamba günü saat 12:00’de Emaar AVM’de gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Sephora tarafından, tüm çalışanlarına kariyer gelişimi destek programı dahilinde düzenlenen ve bu yıl Türkiye'de 8.’si gerçekleşecek olan Beauty Masters yarı finali, Palladium AVM ve Emaar AVM’de gerçekleşecek. Yarışmaya katılan 22 makyaj artisti, yarı finalde bilgi ve deneyimlerini yaratıcılıklarıyla birleştirerek sunacakları makyaj görünümleriyle, finale kalacak 10 kişiden biri olmak için yarışacaklar.

Beauty Masters yarışmasında makyaj artistlerinin yaratıcılıklarının yanı sıra yetenekleri ve takım ruhlarını da öne çıkaran organizasyonda, profesyonel makyaj artistlerinin yetiştirilmesi amaçlanıyor.

En iyi makyaj artisti olmak için yarışacak adaylar, artistik donanımlarını geliştirmek için Dior Uluslararası eğitim ekibi tarafından verilen eşsiz bir eğitim alarak yarışmaya hazırlandılar.
İlhamlarını, makyaj dünyasına yeni bir soluk getiren, 14 renk ve 3 farklı bitişe sahip Dior On Stage Liner’dan alan katılımcılar, tarzlarını özgürce ifade ederek “grafik” temasının modern yansımalarını makyaj görünümlerine taşımak için yarışacaklar.

Haberin Devamı

Moda ve kozmetik dünyasına yön veren, kadınları sadece güzel kılmak değil; aynı zamanda onları mutlu etmeyi tutkusu haline getiren, lüksün zamansız sembolü Dior işbirliğiyle birlikte Sephora tarafından düzenlenen SEPHORA BEAUTY MASTERS, heyecanı ile nefes kesecek!
Sephora’nın en iyi makyaj artistlerinin, Dior’un makyaj dünyasına modern grafik dokunuşlar ile kendi tarzlarını yansıtacağı bu heyecanlı yarışmanın yarı finali, 26 Haziran Salı günü saat 12:00’de Palladium AVM’de, 27 Haziran Çarşamba günü saat 12:00’de Emaar AVM’de gerçekleşecek.

Yazarlar