Uşak 8. YILINI GELENEKSEL OSMANLI MUTFAĞI KONSEPTİNDE KUTLADILAR

8. YILINI GELENEKSEL OSMANLI MUTFAĞI KONSEPTİNDE KUTLADILAR

27.11.2015 - 13:43 | Son Güncellenme:

.

8. YILINI GELENEKSEL OSMANLI MUTFAĞI KONSEPTİNDE KUTLADILAR

Medical Park Uşak Hastanesi açılışın 8.yılını doktorlarından, idari ve sağlık çalışanlarına kadar tüm personeliyle kutladı.
Yıl dönümü kutlaması için düzenlenen lokma ikramının ardından, Geleneksel Osmanlı Mutfağı konseptinde gerçekleşen yemekle bir araya gelen tüm personel bu günün anısına toplu olarak fotoğraf çektirdi.
Uşak kalite marka olma yolunda ilerlerken sağlık sektörünün en büyük kuruluşlarından olan Medical Park’ın şehirde olması çok önemli bir rol oynuyor. Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Dr. Göksel Ensari; ’’ Medical Park Uşak Hastanesi Uşak’a geldiği ilk günden bu yana yenileme ve yatırım çalışmalarına devam etmektedir. Alanında uzman deneyimli kadromuz ve gelişmiş tıp teknolojisi ile7 gün 24 saat grubun ‘’Herkes İçin Sağlık’’ sloganını gururla söylemeye devam ederek Uşak ili başta olmak üzere çevre illere de kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Hastalarımızın ve yakınlarının yüzündeki gülümsemeyi sürekli kılmak için çalışıyoruz. Doktor sayımızı 40 ulaşırken amacımız; mesleğinde en iyi olmak için gereken eğitim, deneyim ve özelliklere sahip, kendini sağlık hizmetine adamış, özverili bir ekip oluşturarak hizmet vermek. Medical Park Uşak Hastanesi olarak, Türkiye’nin 17 ilinde 25 hastanesinde uzman kadrosu ve son teknoloji yöntemlerle hizmet veren Medical Park Hastaneler Grubunun ’Herkes için sağlık’ felsefesiyle kaliteli, güvenilir ve ulaşılabilir sağlık hizmetini toplumun her kesimine ulaştıran, öncü rolünü üstlenen bir sağlık merkezi olmaya devam edeceğiz" dedi.
Toplam 15 bin metrekare kapalı alana sahip Medical Park Uşak Hastanesi, alanında deneyimli 400 personeli, 152 hasta yatağı ile Acil Servis, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Beslenme ve Diyet Bölümü, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Cildiye (Dermatoloji), Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Gastroenteroloji,Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Güzellik Ünitesi ve Estetik, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları,Neonatoloji (Yenidoğan Uzmanlığı), Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ,Psikoloji, Radyoloji, Tıbbi Biyokimya, Üroloji bölümleri, yanı sıra yenilenen ameliyathaneleri ve yoğun bakım üniteleri ile görünümünden konumuna, alt yapısından teknolojisine kadar, çok amaçlı ve yüksek standartlarda bir hastane olarak hastalarına hizmet vermeye ediyor.