Ekonomi 820 milyon TL ile ‘Kordon’a çıktı

820 milyon TL ile ‘Kordon’a çıktı

28.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ege Yapı, Maslak ve Kâğıthane’nin buluşma noktasında, yeniden canlanan Sadabad deresinin kıyısında 820 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Kordon İstanbul projesini satışa çıkardı.

820 milyon TL ile ‘Kordon’a çıktı

Toplam 2 etap ve 10 bloktan oluşan 1+0’dan 4+1’e kadar bahçeli veya teraslı olmak üzere farklı formatlarda 559 konutun yanısıra 55 mağazanın yer alacağı Kordon İstanbul’da konutların büyüklükleri 41 metrekare ile 226 metrekare arası değişecek. Sınırlı süre için lansmana özel yüzde 10 + yüzde 8 indirimle satışa sunulan Kordon İstanbul, 30 ay sonra teslim edilecek.

Haberin Devamı

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, basın toplantısında yaptığı konuşmada, Ege Yapı’nın faaliyetleri ve gelecek projeleri hakkında bilgi verdi. Bugüne kadar geliştirdikleri Batışehir gibi ödüllü projelerle hem binlerce aileyi ev sahibi yaptıklarını hem de projelerin bulunduğu bölgelerin çehresini değiştirerek, birer yaşam merkezi haline gelmelerini sağladıklarını anlatan H. İnanç Kabadayı, “Bu çerçevede her dönem ülke ekonomisine ve istihdama sağladığımız katma değerle gurur duyuyoruz” dedi. Kabadayı, şöyle devam etti:

‘Elimizde 8 proje var’

“Üç yıllık planlamamızda inşaat veya geliştirme aşamasında olan 8 projemiz bulunuyor. Bunlardan 4’ü Avrupa Yakası’nda, 4’ü de Anadolu Yakası’nda hayata geçecek. Avrupa Yakası’nda Kâğıthane, Maslak, Beyoğlu ve Fatih’te, Anadolu Yakası’nda ise ikisi Çekmeköy’de olmak üzere, Ataşehir ve Beylerbeyi’nde birer proje gerçekleştireceğiz. Kâğıthane, Fatih ve Beylerbeyi’ndeki projelerimizin inşaat faaliyetlerine başladık. Diğer projelerimiz ise henüz planlama ve ruhsat aşamasında. Bu yıl Kordon İstanbul ile beraber toplamda 4 projemizin lansmanını yapmayı planlıyoruz. Yeni projelerimizde çevresi ile uyumlu, şehrin sosyal dokusuna katkı sağlayan ve yatay mimari konseptine sahip projeler hayata geçireceğiz. Her dönem ekonomiye katma değer sağlayan bir marka olarak başarı ile kapattığımız 2016 yılından sonra 2017 yılı için yüzde 15 oranında büyüme ve 1250 kişilik yeni istihdam sağlamayı hedefliyoruz.”

Haberin Devamı

Yeşil koridor

Sadabad deresi ıslah projesi tamamlandığında 9 kilometrelik kesintisiz bir yeşil koridor ortaya çıkacağını belirten Kabadayı, şunları dile getirdi:

“İstanbul’un yıldızı parlayan ve her geçen gün değeri artan bu bölge sosyal donatıları, yeşil alanlarının çokluğu, ulaşım olanaklarının çeşitliliği ve yatay mimariye uygun yeni yaşam projeleri ile yatırımcısına büyük bir kazanç vadediyor. Maslak ve Kâğıthane’nin buluşma noktasında yer alacak Kordon İstanbul, farklı konseptlerdeki bahçeleri, peyzajında bulunan yapay gölet manzaralı kabanaları, açıkhava yaz sineması dışında, Kordon Life Club bünyesinde bulunan lounge alanı, sanat atölyeleri, özel sinema odası, kapalı yüzme havuzu ve misafir odası gibi hayatı kolaylaştıracak aktivite alanlarıyla yaşam kalitesini artıracak.”