Gündem 9 yaşındaki çocuk da vardı yeni evli çift de

9 yaşındaki çocuk da vardı yeni evli çift de

11.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Saldırıda Birleşik Taşımacılık Sendikası Adana şubesi üyesi İbrahim Atılğan ve 9 yaşındaki çocuğu Veysel Atılğan’ın hayatını kaybettiği belirtildi

9 yaşındaki çocuk da  vardı yeni evli çift de

EMEP Aydın İl Yönetim Kurulu üyesi Ümit Kanlıoğlu’nun kızı üniversite öğrencisi Elif Kanlıoğlu (20) da hayatını kaybedenler arasındaydı. Patlamada makinist Bilgen Parlak, makinist Yılmaz Elmascan ve 1 yıl önce evlendiği eşi öğretmen Gülhan Karlı Elmascan, Emek Partisi üyesi Şebnem Yurtman ve HDP üyesi Hacı Mehmet Şah’ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Tarsus’tan gelen Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yönetim kurulu üyesi 3 çocuk babası Metin Peşmen’in de hayatını kaybettiği bildirildi. Uşak Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Gökhan Akman (21), EMEP Genel Yönetim Kurulu üyesi Korkmaz Tedik (30) ve HDP Alanya İlçe Eş Başkanı İsmail İşli’nin yeğeni Ebru Mavi’nin de hayatını kaybettiği öğrenildi.


2 çocuk babasıydı

Amasya’dan 18 arkadaşıyla beraber gelen ve hayatını kaybeden evli iki çocuk babası emekli Metin Kürkçü’nün ise doğum günü olduğu öğrenildi. Hayatını kaybedenlerden birinin de Manisa’dan miting için Ankara’ya giden HDP’li inşaat işçisi Nizamettin Bağışçılar olduğu öğrenildi.

KURBANLARDAN 4 KİŞİ İZMİR'DEN
Ankara’da, yapılacak ’Emek, Barış, Demokrasi’ mitinginin toplanma yeri tren garı önündeki patlamada hayatını kaybeden 95 kişiden 4’ünün İzmirli olduğu belirtildi.
İzmir’de sendika yöneticiliği yapan Mesut Mak ve HDP Karşıyaka İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden mali müşavir Ayşe Deniz’in ardından HDP İzmir İl Başkanı Cavit Uğur yaptığı açıklamada, Pir Sultan Abdal Derneği üyesi Hacı Kıvrak ile Halkevleri üyeleriyle birlikte Ankara’ya gittiği öğrenilen Berna Koç’un hayatını kaybettiğini belirtti.
İŞTE PATLAMA ANI
DİDİM KAFİLESİNDEN İKİ ÖLÜ VAR
Ankara Tren Garı Kavşağı’nda meydana gelen patlamada, Aydın’dan giden grupta hayatını kaybedenlerin sayısı 2 oldu.
9 yaşındaki çocuk da  vardı yeni evli çift de
Emek Partisi (EMEP) Aydın İl Yönetim Kurulu üyesi Ümit Kanlıoğlu’nun kızı üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Elif Kanlıoğlu’nun da hayatını kaybettiği bombalı saldırıda yaralı olarak hastaneye kaldırılan Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Canberk Bakış’ın da doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Bakış’ın CHP Malatya Gençlik Örgütü’ne üye olduğu, fakat Adnan Menderes Üniversitesi’nde okuduğu için Didim grubuyla Ankara’ya gittiği belirtildi. Didim’den giden ve saldırıda ağır yaralanan Duygu Hardal’ın (25) ise tedavisi Ankara’da devam ediyor. Hayatını kaybeden Elif Kanlıoğlu’nun cenazenin memleketi Artvin’de defnedilecek.
9 KİŞİ MALATYA GRUBUNDAN
Malatya’dan mitinge 3 otobüsle giden kafilede bulunan Kasım Otur, Caberk Bakış, Eren Akın, Onur Tan, Umut Tan, Gülbahar Aydeniz, Gözde Aslan, Mehmet Ali Kılınç ve Özge Aslan’ın bombalı saldırıda yaşamlarını yitirdikleri açıklandı. Ayrıca Malatya’dan giden kafilede bulunanlardan Sezen Vurmaz, Özlem Vurmaz, Mehmet Hayta ve Murat Okan Çalış’dan haber alınamadığı belirtildi.
Ankara’daki patlamada hayatını kaybedenlerden 3’ünün cenazeleri Malatya’ya getirildi ve bugün törenle toprağa verilecek. Bunlardan Kasım Otur, KESK’e bağlı Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) Malatya Şubesi eski başkanıydı. Eren Akın, CHP Gençlik Kolları üyesiydi. Canberk Bakış ise Aydın’da üniversitede okuyordu.
CHP Gençlik Kollarında görevli Eren Akın’ın, Ankara’daki mitingi gitmeden bir gün önce Facebook’da partisinin ’Her şey Türkiye için’ sloganını paylaştığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtdaroğlu ile çektirdiği fotoğraflarını da sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı görüldüi.
Malatyalı yerel sanatçı Abdullah Bakış’ın oğlu olan üniversite öğrencisi Canberk Bakış merkeze bağlı Mamurek Mahallesi’nde, Kasım Otur ile Eren Akın şehir mezarlığında toprağa verilecek.
Adı açıklanan 52 kişi şöyle:
1- Abdülkadir UYAN
2- Metin KÜRKLÜ
3- Gökhan AKMAN
4- Orhan IŞIKTAŞ
5- Yılmaz ELMASCAN
6- Gökmen DALMAÇ
7- Elif KANLIOĞLU
8- Hakan Dursun AKALIN
9- Ersin ADSIZ
10- Ayşe DENİZ
11- Fatma ESEN
12- Gülbahar AYDENİZ
13- Eren AKIN
14- Canberk BAKIŞ
15- Nizamettin BAĞCI
16- Kasım OTUR
17- Başak Sidar ÇEVİK
18- Resul YANAR
19- Mehmet Ali KILIÇ
20- Tekin ARSLAN
21- Sezen VURMAZ
22- Dilaver KAHARMAN
23- Umut TAN
24- Dilan SARIKAYA
25- Ali KİTAPÇI
26- İsmail KIZILÇAY
27- Muhammet DEMİR
28- Korkmaz TETİK
29- Onur TAN
30- Osman ERBASAN
31- Emine ERCAN
32- Vedat ERKAN
33- Seyhan YAYLAGÜL
34- Vahdettin ÖZGAN
35- Selim ÖRS
36- Ali Deniz UZATMAZ
37- Firdevs Tat DALMAÇ
38- Vedat ERKAN
39- Günay DOĞAN
40- Berna KOÇ
41- Meryem BULUT
42- Binali KORKMAZ
43- Feyyaz DENİZ
44- Mehmet Zakir KARABULUT
45- Dicle DELİ
46- Leyla ÇİÇEK
47- Ebru MAVİ
48- Ziya SAYGIN
49- Metin PEŞMAN
50- Mesut MAK
51- Hacı KIVRAK
52- Gözde ARSLAN