Teknoloji 92,429 Dolara Satılan Galaxy S6 Edge ‘yi Parçaladılar!

92,429 Dolara Satılan Galaxy S6 Edge ‘yi Parçaladılar!

13.07.2015 - 09:29 | Son Güncellenme:

Konu parçalanan akıllı telefon olunca akla ilk gelen isim hiç şüphesiz TechRax oluyor. TechRax, bu sefer çıtayı oldukça yükseğe taşıyarak Çin’de 92,429 dolara satılan Galaxy S6 Edge ’in Iron Man...

92,429 Dolara Satılan Galaxy S6 Edge ‘yi Parçaladılar

Konu parçalanan akıllı telefon olunca akla ilk gelen isim hiç şüphesiz TechRax oluyor. TechRax, bu sefer çıtayı oldukça yükseğe taşıyarak Çin’de 92,429 dolara satılan Galaxy S6 Edge ’in Iron Man veriyonunu resmen paramparça etti. Samsung'un yaz ayı başlarında görücüye çıkardığı son akıllı telefonlarından biri olan Galax S6 Edge’in özel üretim serisine dahil ettiği ve yalnızca 1000 adet ürettiği Iron Man versiyonu 999 tane kadı.

Haberin Devamı

Çünkü TechRax bu özel seriden bir modeli parçaladı. Bu yıl sonuna kadar çok daha iddialı ve ses getirecek testler yapacağını belirten TechRax ekibi, çektikleri videoda Galaxy S6 Edge Iron Man 'i bir pres makinesinin içerisine koyarak önce makinenin son sınırlarına kadar sıkıştırılıyor ardından bu yetmez gibi ekipten biri eline çekiç alarak defalarca üzerine vuruluyor. Yaşanan bu testten sonra Galaxy S6 Edge Iron Man paramparça olmuş bir şekilde hafızamıza kazınıyor. Şimdi sizi Galaxy S6 Edge Iron Man 'e yapılan o işkence anları ile baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler.