Bilecik Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde "15 Temmuz" Sergisi

Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde "15 Temmuz" Sergisi

16.07.2017 - 00:39 | Son Güncellenme:

Bilecik Belediyesince açılan sergide, AA foto muhabirlerince FETÖ'nün darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilen 72 fotoğraf yer alıyor

Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde 15 Temmuz Sergisi

BİLECİK (AA) - Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektikleri fotoğraflardan oluşan sergi, Bilecik'te açıldı.

Haberin Devamı

Bilecik Belediyesince organize edilen "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi" sergisinde, 72 fotoğraf yer alıyor.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki sergiyi Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Jandarma Alay Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban ve Şeyh Edebali Üniversitesi Prof. Dr. Rektörü İbrahim Taş gezdi.

Vali Büyükakın, 15 Temmuz gecesi ve sonrasında cansiperane görev yapan basın mensuplarına teşekkür ederek "O acı, hain darbe gününü ölümsüzleştirdiği bu fotoğraflarla basın mensuplarımız çok büyük emek verdiler. Darbeye karşı gerçekten cesurca direndiler, fotoğraflarını çekip haberlerini yaptılar. Sergideki fotoğraflar da bunun göstergesi oldu." dedi.

Haberin Devamı

Belediye Başkanı Selim Yağcı da ajansların o gece çalışmalarının çok değerli olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Fotoğraflarla o geceyi günümüze taşıyan ve geleceğe ibretle bakmamıza neden olan bu çalışmalar çok önemli. Kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum. Nefret edilmesi gereken geceyi tüm yönleriyle gösteriyorlar ama sonunda aydınlık bir gün oldu buna da şükrediyoruz."