Adana Ab Bakanı Ve Başmüzakereci Çelik Adana'da

Ab Bakanı Ve Başmüzakereci Çelik Adana'da

25.06.2017 - 15:28 | Son Güncellenme:

Çelik, Ceyhan Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı

Ab Bakanı Ve Başmüzakereci Çelik Adanada

ADANA (AA) - Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Ceyhan Belediyesinde organize edilen bayramlaşma törenine katılarak, vatandaşların ve partililerin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Haberin Devamı

Çelik, beraberinde Vali Mahmut Demirtaş, milletvekilleri ve diğer ilgililerle belediye binasına gelerek, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün 15 Haziran'da İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılmasının ardından başkan vekili seçilen AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ali Alper Boydak'ı ziyaret etti.

Daha sonra belediye binasında düzenlenen bayramlaşma törenine iştirak eden Çelik, vatandaşların ve partililerin Ramazan Bayramı'nı tek tek kutladı.

Bakan Çelik, bayramlaşma töreni sırasında ceplerindeki sigara paketlerini aldığı 2 kişiden sigarayı bırakma konusunda söz vermelerini istedi. Vatandaşlar, sigarayı bırakacaklarına dair, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söz verdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Daha sonra ilçedeki Rauf Denktaş Parkı'na geçen Çelik, burada da vatandaşlarla bayramlaştı ve beraberindekilerle çay içti.