Stil Absolut İstanbul Lansman

Absolut İstanbul Lansman

05.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

İstanbul’un incisi boğazın sularından Absolut İstanbul çıktı!..

Absolut İstanbul Lansman

Ünlü votka markası Absolut’un son sürprizi İstanbul için özel tasarlanan ABSOLUT İSTANBUL şişesi oldu. Türkiye’nin önde gelen ressamlarından Yiğit Yazıcı Absolut şişesini İstanbul için yeniden tasarladı. Dünyanın en ikonik şehirlerinden biri olarak kabul edilen İstanbul’u taçlandıran bu özel şişenin lansmanı, ünlü şovmen Okan Bayülgen’in sunumuyla renk kattığı bir davetle 4 Nisan 2012 Çarşamba günü, Ortaköy Anjelique’te gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Parti için kurulan özel düşünülen yapay ay ışığı altında yüzlerce balıkçı teknesiyle süslenmiş deniz kıyısında dev bir su perdesinin içinden çıkarak yükselen ABSOLUT İSTANBUL şişesinin silüetini gören davetliler oldukça keyifli anlar yaşadılar. Los Angeles’tan İstanbul’a özel olarak davet edilen Miss Deva Melike bu davet için özel tasarladığı kedi kostümüyle ve balık kostümü giymiş iki dansçısıyla sahne performanslarını sergiledi. Misafirlere ünlü chef Julien’in hazırladığı lezzetli Türk lezzetleri ikram edildi.

Absolut İstanbul Lansman

İstanbul-severleri ve sanat camiasını bir araya getiren geceye katılan ünlü isimler arasında Şirin ve Okan Bayülgen, Rober ve Etel Baler, Ayşe Azizoğlu, Arzu Kaprol, Hasan Kosif, Mehmet Ali ve Sedef Karamehmet, Eda Taşpınar, Süleyman Kosif, Ceylan ve Zuhal Pirinççioğlu, Merve Boluğur, Celal Çapa, Levent ve Dilruba Çelepçi, Zeyno Gönenç, Sergen Yalçın, Bedri Baykam, Beliz ve Derin Sarıyer, Hüseyin Ağaoğlu, Berk Ekşioğlu, Levent Büyükuğur, Bülent Büyükuğur, Can Akçay, Can Sandıkçıoğlu, Destan Bezmen, Ersoy Çetin, Didem Soydan, Hakan Öztürk, Ebru Öztürk, Bekir Aksoy, Galip ve Gülden Bilgin, Günsel Ülkü, Hakan Bali, İdil ve Yiğit Yazıcı, İlkem Öztürk, Mete Güldamlası, Koray Erkaya, İzzet Öz, Lara Sayılgan, Burak Mursaloğlu, Merve ve Rıza Büyükuğur, Mustafa Avkıran, Pamela Spence, Seçkin Sunguç, Ezra Çetin, Sedef Baran, Serkan Bali, Çağrı Kanver, Serpil Kılıç, Selçuk Tümay, Zafer Alkaya, Daniel Stork, Ayça İnci bulunuyordu.

Haberin Devamı

Absolut İstanbul Lansman

Şehrin coşkusunu, çeşitliliğini, dinamizmini,enerjisini ve zengin kültürel mirasını anlatan bu özel üretim ABSOLUT İSTANBUL şişesinin içinde Absolut’un her zamanki orijinal votkası bulunuyor.

Absolut İstanbul Lansman

Şişenin üzerindeki ilüstrasyonlar İstanbul’u yansıtan üç ana özelliği ile harmanlanmış. Bunlardan ilki, dünyanın en eski kulelerinden ve İstanbul coğrafyasının ise en önemli binalarından biri olan Galata Kulesi. Bir diğeri,İstanbul’un can damarı Boğaz’ın balıkçı tekneleri. Sonuncusu ise İstanbulluların aşina olduğu, Osmanlı döneminden günümüze gelen macun arabaları.

Haberin Devamı

Absolut İstanbul Lansman

1980’lerin sonunda ABSOLUT, “Şehirler” adlı reklam kampanyasının basın tanıtımını gerçekleştirmişti. Tanıtım, her şehrin onu özel kılan anlayışına ve dokusunu yansıtan reklamlardan oluşuyordu. 2007’de ise ABSOLUT New Orleans için sadece bir reklam değil bir de özel şişe üretti. Şehirler için özel olarak tasarlanan bu şişeler daha sonra Vancouver, Los Angeles, Boston, Brooklyn, San Francisco, Rio, Miami ve Londra olarak devam etti. Ve Absolut, onuncu şehir olarak Istanbul’u üretti.

Absolut İstanbul Lansman

Sınırlı sayıda üretilen Absolut Istanbul’u tasarlamaktan büyük onur duyduğunu belirten Yiğit Yazıcı ‘’İstanbul dünyadaki kültürlerin sentezi, her dönemde önemini hiç kaybetmemiş bir yer. İki kıtayı birleştiren bu şehirde doğu ve batı tam bir çizgi şeklinde boğaz ile net bir şekilde ayrılmış ve farklı kültürleri temsil ediyor" diyerek projeye ait açıklamalarda bulundu. Yazıcı, İstanbul’un tarihinden, insanlarından ve edebiyattan esinlendiğini belirterek sözlerine şöyle devam ediyor: ‘’İstanbul’un kendine has birçok şeyi var. Hatıraları olan, simitçinin, ciğercinin ya da boğazın insanlara kattıklarını, İstanbul için yazılmış şiirleri düşündüm ve İstanbul’un farklı anlarını anlatan bu güzel sembolleri Absolut İstanbul şişesinin üstüne taşıdım diyerek Absolut’un İstanbul’unu anlattı!..

Haberin Devamı

Absolut İstanbul Lansman

5 Nisan’da piyasaya sürülecek olan ABSOLUT ISTANBUL sadece Nisan ve Mayıs aylarında Absolut severlerle buluşacak. Takipçilerine duyurulur! :)

Yazarlar