Teknoloji AccuWeather'a Samsung Gear VR desteği geldi

AccuWeather'a Samsung Gear VR desteği geldi

20.03.2017 - 15:39 | Son Güncellenme:

AccuWeather ile Samsung iş birliğiyle hava durumu uygulaması, sanal gerçeklik başlığı Samsung Gear VR'a taşınıyor.

AccuWeathera Samsung Gear VR desteği geldi

Dünyanın en çok tercih edilen hava durumu uygulamalarından olan AccuWeather'a Samsung Gear VR ile sanal gerçeklik desteği geliyor. Samsung Gear VR sanal gerçeklik başlığı sahipleri için eğlenceli bir hale gelecek durumla birlikte hava tahmini gösterimleri ve bazı hava olaylarının 360 derece videoları uygulamanın içerikleri arasında yer alacak.

Haberin Devamı

Olağan dışı hava olaylarının 360 derece videoları, uygulamanın heyecan verici yönünü oluşturacağı düşünülüyor. Kullanıcılar bu sayede bir kasırganın yarattığı etkiyi daha yakından görebilecek veya kar fırtınasının etkisini sanal da olsa hissedebilecek. ygulamada tarihte yaşanmış kritik hava durumlarının 360 derecelik videoları da yer alacak.

AccuWeather, uygulamaya her hafta yeni videoların ekleneceğini ve kullanıcılara heyecan verici hava olayları hakkında eğitici bir perspektif sunulacağı belirtti.

Samsung Gear VR destekli AccuWeather uygulamasını Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy Note5, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge cihazlarında kullanabilirsiniz. Uygulama, Oculus Store’dan indirilebiliyor.