Teknoloji Acer, IFA 2015’te Yeni Akıllı Modelleriyle Gelecek!

Acer, IFA 2015’te Yeni Akıllı Modelleriyle Gelecek!

31.07.2015 - 11:19 | Son Güncellenme:

Gölgeler içerisinde çalışmalarına son sürat devam eden Acer, çok yakında sessizliğini bozacak. Detaylar haberimizde... Şu sıralar telefon sektöründe pek kendisini göstermeyen Acer, aslında arka planda çalışmalarına devam ediyor. Zira firmanın...

Acer, IFA 2015’te Yeni Akıllı Modelleriyle Gelecek

Gölgeler içerisinde çalışmalarına son sürat devam eden Acer, çok yakında sessizliğini bozacak. Detaylar haberimizde... Şu sıralar telefon sektöründe pek kendisini göstermeyen Acer, aslında arka planda çalışmalarına devam ediyor. Zira firmanın IFA 2015'te yeni akıllı telefon modellerini duyuracağı belirtildi. Üstelik bu cihazların Windows 10 Mobile sürümü ile geleceği ön görülüyor. Bilgisayar sektöründe ürettiği dizüstü ve diğer parçalar ile adını sıkça andığımız ancak akıllı telefon konusunda son birkaç aydır eskisi kadar aktif olmayan Acer, açıklanan bilgilere göre IFA 2015 etkinliğinde 4 yeni modelini gözler önüne serecek. 4 - 9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşeceği bilinen etkinlik, bir yandan Windows 10 Mobile yüklü telefonları ilk defa görmemizi de sağlayabilir. Microsoft cephesinden gelen açıklamalar, mobil işletim sisteminin kasım ayında kullanılabilir hale geleceğini doğruluyordu. Eylül ayı ise Windows 10 Mobile kullanan cihazların duyurulması için oldukça ideal bir zaman.

Haberin Devamı

Şimdilik Acer'in görücüye çıkaracağı yeni modelleri hakkında detaylı bir bilgi bulunmuyor ancak tahminler de yok değil. Dört yeni modelin de Windows 10 Mobile ile geleceği tahmin ediliyor. Seçenek sayısının dört olması ise alt, orta ve üst olmak üzere farklı segmentlerde telefonlar görebileceğimizin sinyalini vermekte. Elbette bu bilgiler tahminler ile sınırlı. Belkide Android yüklü bir Acer marka cep telefonu dahi karşımıza çıkabilir. Bekleyip, göreceğiz.