İzmir “Acı Tatlı Ekşi” Oyuncuları Seyirciyle Buluşuyor

“Acı Tatlı Ekşi” Oyuncuları Seyirciyle Buluşuyor

21.12.2017 - 11:06 | Son Güncellenme:

.

“Acı Tatlı Ekşi” Oyuncuları Seyirciyle Buluşuyor

“Acı Tatlı Ekşi” filminin başrol oyuncuları, 23 Aralık Cumartesi günü İzmir Optimum Alışveriş Merkezinde seyirci ile buluşarak, filmi birlikte izleyecek. Sinemaseverler, film gösterimi öncesinde filmin başrol oyuncuları ile bir araya gelip söyleşi yapma imkanı da bulacak.
23 Aralık Cumartesi günü İzmir Optimum’da “Acı Tatlı Ekşi” filminin başrol oyuncuları Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un katılacağı söyleşi 16.00’da gerçekleşecek. Söyleşinin ardından oyuncular saat 16.30’da “Acı Tatlı Ekşi” filmini izleyicilerle birlikte Optimum salonlarında izleyecek. Merakla beklenen yılın aşk filminin yönetmeni Andaç Haznedaroğlu da İzmir özel gösteriminde sinemaseverlerle buluşacak.

Romantik bir hikaye
Yılın aşk filmi olan “Acı Tatlı Ekşi” romantik komedi ile kurgulanmış bir aşk filmi olmasının yanı sıra sürprizlerle dolu acıklı hikayesi ile de kalplere dokunacak. BKM ile dünyanın önde gelen yapım şirketlerinden Koreli firma CJ Entertainment Turkey’in Türkiye’deki ilk ortak yapımı olan film izleyicilere duygusal anlar yaşatacak.