Adana ACIBADEM YARI FİNALE HAZIR

ACIBADEM YARI FİNALE HAZIR

21.11.2014 - 11:06 | Son Güncellenme:

.

ACIBADEM YARI FİNALE HAZIR

Business Cup Halı Saha Turnuvası’nda yarı finale yükselen Acıbadem Adana Futbol Takımı için hazırlıklarını tamamladı.
Turnuvada B Grubu’nda oynadığı 4 maçta 4 galibiyet alarak çeyrek finale yükselen Acıbadem, çeyrek finalde de Adana Basın Futbol Takımı’nı 5-4 yenerek yarı finale yükseldi. Takım Teknik Direktör Şandağ Durmaz yönetiminde Acıbadem Adana Futbol Takımı pazar günü saat 13:00’da Avizemsepet ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Durmaz, pazar günkü maça çok iyi hazırlandıklarını futbolcularının bu yola çıkarken şampiyon olup Antalya’daki turnuvaya katılmak istediğini belirterek, "Pazar günü rakibimizi yenip finali de geçip şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için bu hafta çok çalıştık. Ben bütün takım arkadaşlarıma güveniyorum. Yarı finali geçip mutlaka final oynamak istiyoruz" dedi.
Takım kaptanı Ozan Güleç ise maça kadar 3 antrenman yaparak çok iyi hazırlandıklarını bu maçı alıp finale çıkmayı çok istediklerini, bunu başarabilecek güçte olduklarını söyledi. Güleç, "Teknik direktörümüz, kalecimiz, forvetimiz, orta saha yani bütün herkes bu maça kenetlendi. Mutlaka rakibimizi yenip finale çıkmak istiyoruz" diye konuştu.