Stil Açık deniz tutkunları için fırtına habercisi

Açık deniz tutkunları için fırtına habercisi

03.07.2014 - 15:23 | Son Güncellenme:

GULFMASTER GWN-1000 denizlerdeki güçlü adam imajından esinlenilerek okyanus konseptli modelini tasarladı.

Açık deniz tutkunları için fırtına habercisi

Bu modeler, açık deniz aktiviteteleri ile uğraşanların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek özelliklerle donatıldı.

Atmosferik basınç sensörü hava değişimlerini, pusula yönü hedeflediğiniz noktadaki hava durumunu önceden kontrol etmenizi ve gel-git
gösterge grafiği ile içinde bulunduğunuz hava şartlarına göre hazırlıklı olmanızı sağlar. Hava durumu ve basıncını 2 dakikada bir ölçerek hem kadran üzerinde gösterir hem de alarm ile haber verir. Böylece açık denizde ani değişimlere karşı rahatlıkla önlem alınmasını mümkün kılar.

Haberin Devamı

3 adet sensör barındıran Casio Gulfmaster GWN-1000, yön, atmosferik basınç, yükseklik, derece ve önceden tanımlanmış bölgeler için gelgit durumunu gösterebilen özellikleri yanında 200 metre su geçirmezliğe sahip. LCD ve kadran için iki ayrı led aydınlatmaya sahip ve kasaya entegre ergonomik bir kordon ile üretilmiş. Yeni kordon daha esnek ve yumuşak olması ile rahatlığı arttırmış. Tüm işlevler smart access özelliği sayesinde, ayrı ses tonları ile tepe üzerinden kolayca ayarlanabilmekte. Bu model tüm fonksiyonları ile deniz tutkunlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilmiş.


GULFMASTER GWN-1000 denizlerdeki güçlü adam imajından esinlenilerek okyanus konseptli modelini tasarladı. Bu modeler, açık deniz aktiviteteleri ile uğraşanların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek özelliklerle donatıldı.

Yazarlar