Tekirdağ AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU KAYITLARI BAŞLADI

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU KAYITLARI BAŞLADI

05.08.2014 - 09:42 | Son Güncellenme:

.

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU KAYITLARI BAŞLADI

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Açık Öğretim Ortaokulu 2014-2015 eğitim öğretim dönemi kayıtları ve kayıt yenilemelerinin başladığı ifade edildi.
Açık Öğretim Ortaokulu için yeni kayıt işlemlerinin 12 Eylül tarihinde sona ereceğine vurgu yapan Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkilileri, "Kayıt yaptırmak isteyenler başvuru sırasında diploma aslı veya öğrenim belgesi, bir adet fotoğraf ve 10 TL’lik Banka dekontunu da yanlarında bulundurmalılar. Açık lise için başvuruda bulunacak olan arkadaşlarımız ise diploma aslı veya tasdikname aslı, bir adet fotoğraf ve 20 TL’lik banka dekontunu yanlarında bulundurmalılar. Adaylar kayıt ücretlerini Ziraat Bankası, Halk Bankası veya Vakıf Bank’a yatırabilirler" ifadelerini kullandı.
Açık Öğretim Lisesi 2014-2015 eğitim öğretim kayıtları için de başvuru tarihlerinin belirlendiğini dile getiren Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkilileri, "Adaylar kayıtlarını 1-26 Eylül tarihleri arasında yapabilecek. Açık Öğretim Lisesine kayıt olmak için adayların 18 yaşını doldurmuş ve herhangi bir lise ile ilişiğinin bulunmaması gerekiyor. İlgili bilgileri ortaöğretim kurumları müdürlüklerine müracaat ederek alabilecek olan adaylar http://www.aol.meb.gov.tr/ bağlantı üzerinden ilgili detaylara ulaşabilirler" açıklamalarında bulundu.