Cadde Açıkgöz ailesinin defilesi

Açıkgöz ailesinin defilesi

13.10.2016 - 15:33 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Hadise’nin modacı kız kardeşi Derya Açıkgöz, önceki akşam Mercedes Fashion Week Moda haftası kapsamında koleksiyonu ile aile üyelerinin ve moda severlerin karşısına çıktı. Açıkgöz’ü annesi ve ablası Hadise yanlız bırakmadı.

Açıkgöz ailesinin defilesi

Tasarladığı klasik ve modern çizgilerle, yalın ve güçlü stilini bir çok kez gözler önüne seren Derya Açıkgöz, ‘Ullu Dengiz’ adlı 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu önceki akşam Mercedes Benz Fashion Week İstanbul kapsamında Zorlu Center PSM'de yapılan defilede sergiledi.

Haberin Devamı

Gülnihan Hanım ve Hadise, genç modacıya destek vermek için gecedeki yerini aldı. Burcu Esmersoy, Özge Ulusoy, Ceylan Çapa, Fatih Ürek ve dünyaca ünlü top model Rose Bertram, defileye renk katanlar arasındaydı.

Derya Açıkgöz'ün tasarımlarında pembe, oranj ve siyah renklerin hakim olduğu görülürken, defile sonu ayakta alkışlandı. Derya Açıkgöz, defile sonrası podyuma çıkıp ablası Hadise ve annesi Gülnihan Hanım’ı öptükten sonra davetilileri selamladı.

"ÇALIŞTI, ÇABALADI"

Kardeşi Derya Açıkgöz'ün en büyük destekçilerinden biri olan Hadise, "Bugün annem ile kardeşimiz için buradayız. Ben ünlü biri olduğum için Derya'nın üzerinde çok baskı vardı ve herkes ona karşı ön yargılıydı. Ama o çalıştı, çabaladı ve süper bir koleksiyon hazırladı" dedi.

Haberin Devamı

Hadise, daha sonra defileyi izleyen dünyaca ünlü top model Rose Bertram ile ayak üstü sohbet etti.

BURCU FARKI

Burcu Esmersoy da Derya Açıkgöz defilesini izleyen isimler arasındaydı. Güzel sunucu, sade siyah takımıyla göz doldurdu. Özge Ulusoy’da defileyi annesiyle birlikte izledi.