Gündem Acil Aşk Aranıyor 12. son bölümde neler oldu-izle

Acil Aşk Aranıyor 12. son bölümde neler oldu-izle

01.06.2015 - 09:37 | Son Güncellenme:

Acil Aşk Aranıyor 12. bölümü ile ekrana geldi. Pazar akşamlarının en çok izlenen yapımlarından birisi olan Acil Aşk Aranıyor son bölümde neler oldu? İşte Acil Aşk Aranıyor son bölümde yaşananlar..

Acil Aşk Aranıyor 12. son bölümde neler oldu-izle

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin süpervizörlüğünü ise, Merve Girgin üstleniyor.

Haberin Devamı

Acil Aşk Aranıyor”, yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler...

Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle, hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek!

Show TV’nin iddialı dizisi “Acil Aşk Aranıyor”’un oyuncu kadrosu da birbirinden güçlü isimlerle dolu. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) rol alıyor.

Haberin Devamı

Dizinin son bölümünde; Abidin rahat durmuyor ve Hasan’a, Nisan’la ilgili büyük bir yalan söylüyor. Bu yalan da Nisan’ın başına yeni bir dert daha açılmasına sebep oluyor.

Nisan, Abidin’le sürdürmeye çalıştığı sevgililik oyununu Sinan’ın öğrenmesinden kıl payı kurtulmuştur. Sinan bir kere daha Nisan ve Abidin’i birarada görmeye dayanamaz ve tüm sinirini Nisan’dan çıkarmaya başlar. Onu yok yere nöbete bırakır. Bu sırada Abidin rahat durmaz ve Hasan’a Nisan’la ilgili büyük bir yalan söyler. Bu yalan Nisan’ın başına yeni bir dert daha açılmasına sebep olacaktır.

Ayla ve Berzan’ın birbirlerine karşı giderek yumuşaması, aralarında barışın sağlanmasına neden olur. İkili yeni bir yakınlaşmaya doğru giderken, Berzan’ın yaptığı eğlenceli bowling planı, Ayla’nın içindeki kıskanç kadının ortaya çıkmasıyla sekteye uğrayacaktır.

Bu sırada birbirinin peşi sıra hastaneye gelen ve şaşılacak şekilde birbirine benzeyen iki vakanın gizemini çözmek Nisan’a düşecektir.