Gündem Acil Aşk Aranıyor 13. bölüm ne zaman yayınlanacak-izle

Acil Aşk Aranıyor 13. bölüm ne zaman yayınlanacak-izle

09.06.2015 - 11:22 | Son Güncellenme:

Acil Aşk Aranıyor 13. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicisine heyecan dolu dakikalar yaşatan Acil Aşk Aranıyor yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte yeni bölümden ilk detaylar..

Acil Aşk Aranıyor 13. bölüm ne zaman yayınlanacak-izle

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin süpervizörlüğünü ise, Merve Girgin üstleniyor.
Show TV’nin iddialı dizisi “Acil Aşk Aranıyor”’un oyuncu kadrosu da birbirinden güçlü isimlerle dolu. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) rol alıyor.

Haberin Devamı

Acil Aşk Aranıyor geçtiğimiz Pazar günü Genel Seçimler nedeniyle yeni bölümü yayınlamamıştı. 13. bölümü ile ekrana gelecek olan Acil Aşk Aranıyor 14 Haziran Pazar günü kaldığı yerden devam edecek.

ACİL AŞK ARANIYOR 13. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin son bölümünde; Abidin rahat durmuyor ve Hasan’a, Nisan’la ilgili büyük bir yalan söylüyor. Bu yalan da Nisan’ın başına yeni bir dert daha açılmasına sebep oluyor.

Nisan, Abidin’le sürdürmeye çalıştığı sevgililik oyununu Sinan’ın öğrenmesinden kıl payı kurtulmuştur. Sinan bir kere daha Nisan ve Abidin’i birarada görmeye dayanamaz ve tüm sinirini Nisan’dan çıkarmaya başlar. Onu yok yere nöbete bırakır. Bu sırada Abidin rahat durmaz ve Hasan’a Nisan’la ilgili büyük bir yalan söyler. Bu yalan Nisan’ın başına yeni bir dert daha açılmasına sebep olacaktır.

Haberin Devamı

Ayla ve Berzan’ın birbirlerine karşı giderek yumuşaması, aralarında barışın sağlanmasına neden olur. İkili yeni bir yakınlaşmaya doğru giderken, Berzan’ın yaptığı eğlenceli bowling planı, Ayla’nın içindeki kıskanç kadının ortaya çıkmasıyla sekteye uğrayacaktır.

Bu sırada birbirinin peşi sıra hastaneye gelen ve şaşılacak şekilde birbirine benzeyen iki vakanın gizemini çözmek Nisan’a düşecektir.